Η Ευρωχαρτική συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού

0

Η Ευρωχαρτική, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, προχώρησε σε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, η Ευρωχαρτική, στο Πλαίσιο Πανελλαδικής Δράσης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, προχώρησε σε δύο δράσεις καθαρισμού στο Δήμο Χαϊδαρίου («Θεαθήναι» και Άλσος Δαφνίου), με τη συμμετοχή 50 εργαζομένων της εταιρίας, μαζί με τις οικογένειες τους. Ταυτόχρονα, 15 εργαζόμενοι συμμετείχαν σε αντίστοιχη δράση που πραγματοποιήθηκε στον Υγρότοπο Επανομής. Από αυτές τις δράσεις συγκεντρώθηκαν 27 σακούλες με 540 lt απορρίμματα.

Συνολικά περισσότεροι από 1100 εθελοντές, εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους, από 21 εταιρείες - μέλη του ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχαν στις δράσεις, όπου κατάφεραν να συλλέξουν ένα μεγάλο αριθμό απορριμμάτων από πλαστικά, χαρτικά, μεταλλικά και διάφορα άλλα αντικείμενα. «Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε στο περιβάλλον, ακόμα και με τον πιο απλό τρόπο, όπως με τον καθαρισμό ενός δημόσιου χώρου. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας, απολαμβάνοντας έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο με ασφάλεια. Παράλληλα εκπαιδευόμαστε όλοι σε μια πιο Υπεύθυνη στάση απέναντι στον πλανήτη που μας φιλοξενεί», δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Παυλίνα Κωνσταντάρα. Με σεβασμό στο περιβάλλον, η Ευρωχαρτική συμμετέχει και υποστηρίζει Περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν ως στόχο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την έννοια της ατομικής ευθύνης.

Η Ευρωχαρτική, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 240 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.

Share.

Comments are closed.