Η MetLife στο πλευρό των ασφαλισμένων της που πλήττονται από τις πυρκαγιές

0

Η MetLife βρίσκεται σταθερά δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις οικογένειές τους, στηρίζοντάς τους άμεσα και αξιόπιστα στις δύσκολες στιγμές. Τηρώντας αυτή τη δέσμευση, είναι παρούσα και τώρα, κοντά στους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της, που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, έχει ενεργοποιήσει την Αποκλειστική Γραμμή Επικοινωνίας για άμεσες και επείγουσες ανάγκες. Μέσω της γραμμής 210 8787780, οι ασφαλισμένοι, συνεργάτες και εργαζόμενοί της, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξαιτίας των πυρκαγιών, θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, τα οποία θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με την MetLife και μέσω e-mail, στη διεύθυνση contact@metlife.gr,.

Επιπλέον, η MetLife έχει φροντίσει, για τον άμεσο συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών, με στόχο την ταχύτερη δυνατή διαχείριση των αιτημάτων που υποβάλλονται. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η MetLife συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της, παρέχοντάς τους άμεση βοήθεια και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε υπάρξει ανάγκη.

Η MetLife πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αξιοποιώντας τη διεθνή της τεχνογνωσία, την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και να στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της, κάθε στιγμή.

Εδώ και 153 χρόνια, η MetLife είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 40 χώρες.  Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, η MetLife, Inc. (NYSE: MET) απασχολεί συνολικά περίπου 49.000 εργαζόμενους, την εμπιστεύονται περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, ενώ το 2019 κατέβαλε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Περισσότερες από 90 εταιρίες του FORTUNE100, εμπιστεύονται τη MetLife για την ασφάλιση του προσωπικού τους.

Share.

Comments are closed.