• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Αυτοκίνητο»Η OMODA & JAECOO γιορτάζει 1 εκατομμύριο πωλήσεις και παρουσιάζει νέες τεχνολογίες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Πεκίνου 2026
Αυτοκίνητο

Η OMODA & JAECOO γιορτάζει 1 εκατομμύριο πωλήσεις και παρουσιάζει νέες τεχνολογίες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Πεκίνου 2026

20 Απριλίου, 2026Updated:21 Απριλίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια4 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Από τις 24 έως τις 28 Απριλίου 2026, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου στην Κίνα, θα πραγματοποιηθεί το Chery International Business Summit συγκεντρώνοντας περισσότερους από 3.000 συνεργάτες του κλάδου, διεθνείς αντιπροσώπους και κορυφαία στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η OMODA & JAECOO, η premium μάρκα του Ομίλου Chery, γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας της, φτάνοντας το 1 εκατομμύριο οχήματα σε παγκόσμιες πωλήσεις.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων, η OMODA & JAECOO θα παρουσιάσει τη δυναμική της μέσα από επιδείξεις προηγμένων τεχνολογιών, παρουσιάσεις νέων μοντέλων και βιωματικά test-drive, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις κινητικότητας σε συνεργάτες και κοινό από όλο τον κόσμο.

Τόσο η OMODA όσο και η JAECOO βασίζονται στη φιλοσοφία «Born Global, Born Green, Born Unique» και κατάφεραν να εισέλθουν σε απαιτητικές αγορές, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και χώρες με δεξιοτίμονη διάταξη. Μέσα σε μόλις τρία χρόνια έφτασαν από το μηδέν στο ένα εκατομμύριο πωλήσεις, καταγράφοντας το ταχύτερο ρεκόρ για νέες μάρκες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ παράλληλα επεκτείνονταν σε μία νέα αγορά κάθε 17 ημέρες. Σήμερα, δραστηριοποιούνται σε 64 χώρες και ευρύτερες περιοχές, έχοντας εδραιώσει μια ισχυρή διεθνή παρουσία.

Στη φετινή έκθεση στο Πεκίνο, η OMODA & JAECOO αναδεικνύει νέες στρατηγικές, προϊόντα και τεχνολογίες, προσφέροντας δυναμικές εμπειρίες κινητικότητας για το παγκόσμιο κοινό. Η υβριδική τεχνολογία Super Hybrid System (SHS) ανεβάζει τον πήχη, παρέχοντας σημαντική οικονομία καυσίμου και υψηλή απόδοση. Παράλληλα, στις 25 - 26 Απριλίου, διεξάγεται ένας διεθνής μαραθώνιος δοκιμών μεγάλων αποστάσεων, σε διάφορες χώρες του κόσμου, σε πραγματικές συνθήκες που θα συνδυάζει κίνηση σε αυτοκινητοδρόμους, σε πόλεις, σε ορεινές διαδρομές και επαρχιακούς δρόμους. Πρωταγωνιστές θα είναι τα πλήρως υβριδικά μοντέλα OMODA 5 SHS-H, JAECOO 5 SHS-H και JAECOO 7 SHS-H, τα οποία θα επιβεβαιώσουν τις επιδόσεις τους μέσα από πραγματικά δεδομένα. Έτσι η super ισχυρή απόδοση, η super χαμηλή κατανάλωση και η super μεγάλη συνδυαστική αυτονομία, θα προσφέρουν στο κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν την ενέργεια μία ολοκληρωμένη και απροβλημάτιστη υβριδική εμπειρία.

Η Έκθεση του Πεκίνου σηματοδοτεί επίσης την παγκόσμια πρεμιέρα της τεχνολογίας αυτόματου παρκαρίσματος VPD (Valet Parking Driver). Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι παρκαρίσματος θα επιτρέψουν σε επισκέπτες και δημοσιογράφους να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν αυτήν την προηγμένη λειτουργία υποβοήθησης, που υπόσχεται να κάνει το έξυπνο παρκάρισμα μια καθημερινή ευκολία για οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Σημαντική θέση στη φετινή Έκθεση για την OMODA & JAECOO κατέχει και η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου OMODA 4, σχεδιασμένου για νεανικό κοινό με «cyber-mecha» αισθητική, συνδυάζοντας design, τεχνολογία, ευελιξία και οικονομία.

Η OMODA & JAECOO δραστηριοποιείται παγκοσμίως με καινοτόμες τεχνολογίες και προηγμένα οχήματα νέας ενέργειας, προσφέροντας λύσεις κινητικότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παγκόσμιου κοινού και διαμορφώνουν το μέλλον της αυτοκίνησης.

Σχετικά με την OMODA & JAECOO

Η OMODA & JAECOO στοχεύει να συν-δημιουργήσει μια όμορφη ζωή με τους νέους ανθρώπους, καθιερώνοντας την OMODA ως κορυφαία παγκόσμια μάρκα crossover και την JAECOO ως εκλεπτυσμένη πρόταση στα off-road οχήματα. Μέχρι το 2025, τόσο η OMODA όσο και η JAECOO επεκτάθηκαν σε 64 αγορές σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή, με ισχυρή ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Με την προηγμένη τεχνολογία Super Hybrid System (SHS), προσφέρουν υψηλή ισχύ, χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία, στοχεύοντας να γίνουν η κορυφαία υβριδική μάρκα παγκοσμίως.

Στην ελληνική αγορά, η OMODA & JAECOO κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, προσφέροντας προηγμένα μοντέλα όπως τα OMODA 5 SHS-H, OMODA 9 SHS-P και JAECOO 7 SHS-P, διαθέσιμα για test-drive σε Νέα Κηφισιά, Μοσχάτο, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καρδίτσα και Ηράκλειο. Με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 8 χρόνια για την μπαταρία και το κύκλωμα υψηλής τάσης, καθώς και 7 χρόνια οδική βοήθεια, προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε μετακίνηση. Η αξιοπιστία του Ομίλου Emil Frey, Γενικού Εισαγωγέα των οχημάτων Mercedes-Benz, smart και OMODA & JAECOO στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με το πανελλαδικό δίκτυο και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες After-Sales, διασφαλίζει υψηλό επίπεδο υποστήριξης για τον Έλληνα καταναλωτή.

Omoda & Jaecoo
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΒρετανικά ομόλογα σε πίεση: Έρχεται «ανάσα» από μείωση εκδόσεων
Next Article Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι πληρώνουν και ποιοι παίρνουν επιστροφή

Related Posts

Το CUPRA Raval κερδίζει το βραβείο Red Dot για Σχεδιασμό Προϊόντος 2026

21 Απριλίου, 2026

Τραβάει όλα τα βλέμματα: Το Νέο Opel Corsa GSE με σπορ καμουφλάζ

21 Απριλίου, 2026

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

20 Απριλίου, 2026
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2026 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.