Η Proset συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό Δήμων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων

0

Η Innovated Gov Services (IGS) δημιουργήθηκε από την Proset και περιλαμβάνει μια σειρά από εφαρμογές και συστήματα που τα χαρακτηρίζει η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα,  με σκοπό να καλύψει τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται στους Δήμους, στους Οργανισμούς και τις Επιχειρήσεις από τις οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές της χώρας.

Με την πλατφόρμα των ψηφιακών υπηρεσιών IGS δημιουργούνται συνθήκες διάδρασης με τους πολίτες εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Οι πολίτες εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία και οι χρήστες διευκολύνονται στο έργο τους κι έτσι γίνονται πιο παραγωγικοί. Η εταιρεία οραματίστηκε την IGS με σκοπό να αποτελέσει κορυφαίο σημείο αναφοράς στον ψηφιακό μετασχηματισμό των Φορέων/Οργανισμών που θα την εμπιστεύονται. Σε μία σειρά από σύγχρονες εφαρμογές και συστήματα μπορεί κάποιος να επωφεληθεί από τις δυνατότητες που προσφέρονται και να επιλέξει μια, περισσότερες ή το σύνολο, ανάλογα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει.

Η αποστολή της Proset είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συστημάτων πληροφορικής και με την πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών IGS έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων της.

Share.

Comments are closed.