Η SOFTONE ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά στα Cloud Awards

0

Πλήθος βραβεύσεων απέσπασε για μία ακόμη φορά η SOFTONE (μέλος του Ομίλου Olympia) στα Cloud Computing Awards, τον κορυφαίο θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες, υπηρεσίες και εφαρμογές της αγοράς, καθώς και τα μοντέλα επιχειρήσεων και οργανισμών για την αποτελεσματική διαχείριση των δραστηριοτήτων τους.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, οι cloud (SaaS) λύσεις των εταιρειών του Ομίλου SOFTONE ξεχώρισαν με 5 συνολικά βραβεία, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ηγετική θέση της SOFTONE στην εγχώρια αγορά παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης στο cloud.

Μεταξύ των βραβεύσεων, η κορυφαία διάκριση Cloud ERP απονεμήθηκε στη λύση Soft1 Series 5 για την επιτυχημένη λειτουργία της στο Pharmacy295, το μεγαλύτερο online φαρμακείο της ελληνικής αγοράς. Η πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού της SoftOne απέσπασε ένα ακόμη βραβείο στην κατηγορία CRM και CTI για την πρωτοποριακή εφαρμογή διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που ενσωματώνει.

Αποτελώντας μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που πιστοποιήθηκε επισήμως από την ΑΑΔΕ ως «Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης», η SoftOne έλαβε τα 2 από 3 συνολικά βραβεία της σχετικής κατηγορίας Digitization & Document Management για τις εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων ECOS myDATA και ηλεκτρονικής τιμολόγησης SoftOne EINVOICING, αντίστοιχα.

Περίοπτη θέση μεταξύ των διακρίσεων, κατέχει το νικητήριο βραβείο που παρέλαβε η Prosvasis (εταιρεία του Ομίλου SOFTONE) για τη λύση Prosvasis GO - μία cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες μηχανογραφικής υποστήριξης ελεύθερων επαγγελματιών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 15.000 πελατών στο cloud (SaaS), ο Όμιλος εταιρειών SOFTONE αναπτύσσει συστηματικά καινοτόμες υπηρεσίες business transformation που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών  SOFTONE: Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, ισχυρή παρουσία σε 8 χώρες και σημαντική εμπειρία στους τομείς του Λιανικού & Ηλεκτρονικού εμπορίου, της Αποθήκευσης Ενέργειας, της Διανομής, Λογισμικού και των Τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στους τομείς εξειδίκευσής της, η Olympia αποτελεί σήμερα έναν σύγχρονο και οικονομικά εύρωστο Όμιλο που διέπεται από ένα σύγχρονο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης και μια φιλοσοφία που υποστηρίζει την επιχειρηματική αυτονομία για τις εταιρείες του. https://www.groupolympia.com.

Share.

Comments are closed.