Η STIRIXΙS Group σχεδιάζει το νέο concept λιανικής της Dunlopillo σε μια «σπιτική» ατμόσφαιρα

0

Η STIRIXIS Group ανέλαβε ένα νέο έργο από τη Dunlopillo, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στρωμάτων, ανωστρωμάτων, κρεβατιών και μαξιλαριών, με 100% φυσικό Talalay Latex.

Με το καινοτόμο concept λιανικής δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος και χαλαρωτικός χώρος που προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία στους επισκέπτες οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν στρώματα με την άνεσή τους. Ο εντυπωσιακός χώρος, ο οποίος καλύπτεται από ζεστές αποχρώσεις πράσινου και σημειακά έντονο μαύρο χρώμα, είναι διακοσμημένος με έναν χαρακτηριστικό τοίχο που απεικονίζει δάση καουτσούκ - τα δέντρα από τα οποία προέρχεται το υλικό Talalay Latex. Τα ξύλινα δάπεδα και τα διακριτικά φωτιστικά συμπληρώνουν την φιλόξενη εμφάνιση του χώρου. Η τεχνογνωσία του brand της Dunlopillo επικοινωνείται αποτελεσματικά με ένα ευέλικτο σύστημα ονομάτων, το οποίο προσδιορίζει κάθε προϊόν που πωλείται με το δικό του ράφι, ένα πλαίσιο με τις εν λόγω πληροφορίες και ένα σύνολο τρισδιάστατων γραμμάτων, που αντιστοιχεί στον κάθε τύπο στρώματος.

Η ομάδα της STIRIXIS όχι μόνο, κατάφερε να υλοποιήσει αυτό το έργο στις συνθήκες της πανδημίας, αλλά και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το σχεδιασμό, το branding του χώρου και την επίβλεψή του έργου κατά την εφαρμογή του. Ακόμη και υπό έντονη πίεση, οι ομάδες της STIRIXIS οργάνωσαν επιτυχώς όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη βελτιστοποίηση του customer experience και της συνολικής ευημερίας του brand της Dunlopillo.

Ο Χρήστος Κατσιμπάρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dunlopillo, δήλωσε σχετικά με το έργο: «Η ομάδα της STIRIXIS πάντα ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις, ανεξαρτήτως των περιστάσεων. Η στρατηγική και η ταυτότητα της Dunlopillo επικοινωνήθηκαν επιτυχώς μέσω του νέου concept, το οποίο είμαι βέβαιος πως θα αποφέρει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής μας. Συνιστώ τη STIRIXIS ανεπιφύλακτα και θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά μαζί τους οποτεδήποτε χρειαστεί».

Η STIRIXIS Group είναι βραβευμένη διεθνώς πάνω από 40 φορές για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής, Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Branding και Κατασκευής Έργων και εστιάζει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία των πελατών της και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης τους. Με πάνω από 700 επιτυχημένα έργα σε 25 χώρες, μελετά συστημικά, βελτιστοποιεί και υλοποιεί επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως, στους κλάδους λιανεμπορίου, εστίασης, φιλοξενίας, εργασίας και αναψυχής. Φέτος η STIRIXIS Group γιορτάζει 25 χρόνια από την ίδρυση της και συνεχίζει το έργο της ως συμβουλευτική εταιρεία, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να καθιστά κάθε έργο της μοναδικό.

Share.

Comments are closed.