Καύσωνας στα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ

0

Τι λέει ένας πράκτορας ΟΠΑΠ για τη μεγάλη κλήρωση 

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, καθώς η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς παίκτες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που μοιράζει το παιχνίδι για αυτή χρονιά, μέχρι στιγμής. Στην τελευταία κλήρωση σημειώθηκε το 10ο συνεχόμενο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, όμως, βρέθηκε ένας νικητής που κερδίζει  103.252,29 ευρώ.

Το κατάστημα του κ. Ντιβανίδη στον Πειραιά

Μεγάλο ενδιαφέρον για το τζακ ποτ 

Από το πρωί, οι παίκτες επισκέπτονται τα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να συμπληρώσουν «5+1» αριθμούς που ίσως τους χαρίσουν το πολυπόθητο μεγάλο έπαθλο.

«Η προσέλευση από το πρωί είναι μεγάλη. Τα τζακ ποτ πάντα αυξάνουν την κίνηση του κόσμου. Έχουμε πολλούς πελάτες που παίζουν τακτικά και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις - δηλαδή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή – και άλλους πάλι που έρχονται με το όνειρο του μεγάλου επάθλου», τονίζει ο κ. Ντιβανίδης.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται και διαδικτυακά στο tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Θα ολοκληρωθεί στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app.

Share.

Comments are closed.