Κεραμέως: «Όχι μαθήματα μέσα στο Πάσχα»

0

Δεν υπάρχει σκέψη για μαθήματα μέσα στο Πάσχα, τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ακόμα, η υπουργός είπε πως είναι υπό συζήτηση μια μικρή παράταση του σχολικού έτους εντός του Ιουνίου, ενώ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις προγραμματίζονται να γίνουν κανονικά τον Ιούνιο.

Η Νίκη Κεραμέως επεσήμανε την ιδιαίτερη μέριμνα που υπάρχει για την επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλίας στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, καθώς έχουν εξετάσεις και έχουν μείνει κλειστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι για το ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων γίνονται τακτικότατες συζητήσεις με τους ειδικούς που μελετούν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η επιθυμία του υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι να ανοίξουν το συντομότερο, ωστόσο δεν προσδιόρισε ημερομηνία για επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

Σχετικά με τις προαγωγικές εξετάσεις ανέφερε ότι όλα είναι στο τραπέζι και πως οι αποφάσεις για το εάν θα διεξαχθούν θα ληφθούν όταν διαμορφωθεί μια πλήρης εικόνα για το διάστημα που τα σχολεία θα είναι ανοιχτά.

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη για μαθήματα μέσα στο Πάσχα, είναι υπό συζήτηση μια μικρή παράταση του σχολικού έτους εντός του Ιουνίου, ενώ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δρομολογούνται για να γίνουν κανονικά τον Ιούνιο.

Share.

Comments are closed.