Ξορκίζει το lockdown η Κυβέρνηση, πρόσω ολοταχώς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

0

Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η Κυβέρνηση, εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας, στοχεύοντας να μετατρέψει τη νέα χρονιά σε μία μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για τη χώρα.

Εξάλλου, μια απόφαση τύπου Ολλανδίας θα αποτελούσε πέρα από κάθε αμφιβολία πισωγύρισμα για μία κοινωνία που βρίσκεται στα όρια της, μετά και από τη δεκαετή και πλέον περιπέτεια στις συμπληγάδες των μνημονίων και της υγειονομικής κρίσης.

Ακολουθώντας πιστά το «κανείς να μην μείνει πίσω» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο σχετικές οδηγίες για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το προφίλ της χώρας και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέο πλούτο και ευκαιρίες εργασίας.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτιμούν πως τόσο η αύξηση της συμμετοχής στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, όσο και η λήψη αλά κάρτ μέτρων, όπως στην περίπτωση της πρωτοχρονιάς, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανθεκτικό ανάχωμα για τα επόμενο κύμα αφήνοντας μ’ αυτό τον τρόπο περιθώρια για την ομαλή λειτουργία της πραγματικής οικονομίας και μειώνοντας ταυτόχρονα τις αναταράξεις που αντιμετώπισε κατά κύριο λόγο η μικρομεσαία επιχείρηση.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Πρωθυπουργός στοχεύει σε ένα πιο παραγωγικό 2022 που θα αποτελέσει τη χρονιά ολικής επαναφοράς της χώρας σε μία νέα δυναμική, πρωταγωνιστώντας στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Εξάλλου ο συνολικός σχεδιασμός συνδέεται απόλυτα και με το χρόνο των εθνικών εκλογών, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το διακύβευμα είναι ήδη σε πρώτο πλάνο.

Share.

Comments are closed.