Λήγει απόψε η σούπερ προσφορά της ΔΕΗ για το νέο τιμολόγιο με ενιαίο πάγιο και έκπτωση 100 ευρώ

0

Το νέο ανταγωνιστικό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΗ, με έκπτωση 100€ στον πρώτο λογαριασμό ρίχνει η επιχείρηση στην αγορά, σε μια προσπάθεια να αντέξει στον οξύ ανταγωνισμό από τους μικρότερους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

To ΔΕΗ myHomeEnter είναι το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας που σου προσφέρει χαμηλότερη χρέωση και ενιαίο πάγιο, ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση χωρίς κλίμακες και 100€ ΕΚΠΤΩΣΗ στον πρώτο σου λογαριασμό. Το πρόγραμμα προσφέρει χαμηλότερη χρέωση ενέργειας χωρίς κλίμακες και ελάχιστη χρέωση. ενιαίο πάγιο, απλή και ξεκάθαρη τιμολόγηση χωρίς κρυφές χρεώσεις, διαφάνεια με το νέο σταθερό τιμολόγιο, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (ΟΤΣ) και ρήτρα CO2, επιβράβευση συνέπειας 5% και επιπλέον έκπτωση 2% με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής.

Με την επιλογή του νέου myHomeOnline, ο πελάτης της ΔΕΗ λαμβάνει 10€ έκπτωση, ενώ επιπλέον 90€ έκπτωση με την επιλογή ηλεκτρονικού και μηνιαίου λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή του e-bill. Η έκπτωση των 100€ εφαρμόζεται στον πρώτο λογαριασμό! Αν η έκπτωση δεν εξαντληθεί στον πρώτο λογαριασμό, θα πιστωθεί σε επόμενους, ενώ πιστώνεται στο σύνολο του λογαριασμού. Εάν δεν έχει επιλέξει μηνιαίο και ηλεκτρονικό, τότε για να έχει την επιπλέον έκπτωση των 90€ στον πρώτο λογαριασμό, θα πρέπει να ενεργοποιήσει μαζί με το συμβόλαιο, τον μηνιαίο και ηλεκτρονικό λογαριασμό από το e-bill έως απόψε το βράδυ.

Η προωθητική έκπτωση ισχύει για τις Συμβάσεις που θα υπογραφούν (ή κατατεθούν) από 01-10-2020 μέχρι και τις 30-11-2020. Την προωθητική έκπτωση δεν μπορούν να λάβουν όσοι είναι ήδη σε άλλο προϊόν που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια (πχ. ΔΕΗ myHomeOnline με 30€ έκπτωση). Ωστόσο μπορούν να λάβουν το νέο ΔΕΗ myHomeEnter χωρίς την έκπτωση.

Share.

Comments are closed.