Μακράν πρώτος ο Μυτιληναίος

0

Μακράν ο πρώτος των πρώτων στον εγχώριο βιομηχανικό κλάδο εμφανίζεται ο Όμιλος Mytilineos. Αποτελεί τον πρώτο πάροχο ρεύματος μετά τη ΔΕΗ, αναπτύσσεται ραγδαία και αυτοδύναμα στην αγορά του φυσικού αερίου, μειώνει συνεχώς τον δανεισμό και έχει στο ταμείο κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όλα αυτά τα βλέπουν οι ειδικοί της αγοράς και μόνο τυχαίο δεν θεωρούν το γεγονός ότι είναι μακράν η πρώτη εταιρεία σε κεφαλαιοποίηση έναντι των βασικών ανταγωνιστών. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η επένδυση μαμούθ στο ενεργειακό κέντρο του Αγίου Νικολάου Βοιωτίας, όπου ο Ομιλος σε συνεργασία με την General Electric υλοποιεί πρόγραμμα ύψους €350 εκατ. κατασκευάζοντας νέα υπερσύγχρονη μονάδα φυσικού αερίου, ισχύος 826 Μεγαβάτ.

Το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελεί το σήμα κατατεθέν που προβάλλει εντός και εκτός συνόρων, ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Ο ίδιος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, κάτι που φρόντισε να δείξει πρόσφατα κατά την παρουσίαση των πολύ καλών αποτελεσμάτων του α΄ εξαμήνου, εν μέσω κορωνοϊού. Ενέργεια, κατασκευαστικά έργα και μεταλλουργία, θα οδηγήσουν τον Όμιλο σε νέα υψηλά εντός του 2021 και αυτό επιβραβεύεται με το πλασάρισμα της μετοχής στην πρώτη δεκάδα των κεφαλαιοποιήσεων. 

Share.

Comments are closed.