Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση των αποφάσεων για το λιανεμπόριο

0

Τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τη λειτουργία του λιανεμπορίου, σύμφωνα με το αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.

«Πρόθεση μας είναι να γίνει επιστροφή στην αγορά με την μέθοδο του click away. Γνωρίζουμε ότι ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία από την Δευτέρα, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, με τα τοπικά lockdown», ανέφερε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ακόμα, ο Νίκος Παπαθανάσης συμπλήρωσε ότι όσες παραγγελίες εκκρεμούν με την μέθοδο του click away, εφόσον ανοίξει πάλι η αγορά από την Δευτέρα με την εν λόγω μέθοδο, θα μπορούν να ολοκληρωθούν, προσθέτοντας ότι σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει η παράδοση στον καταναλωτή να γίνει μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.

Σχετικά με τα παράπονα καταναλωτών για την εξυπηρέτηση τους από εταιρείες και καταστήματα, λόγω του τελευταίου lockdown, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επανέλαβε ότι είναι στην διάθεση όλων για καταγγελίες το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου, στον αριθμό 1520.

Share.

Comments are closed.