Νέα προϊόντα από τη βιομηχανία μπισκότων Παπαδοπούλου

0

Με δύο νέα προϊόντα που έχουν το αποτύπωμα της υγιεινής διατροφής, η βιομηχανία μπισκότων Παπαδοπούλου, εμπλουτίζει την γκάμα των ειδών που διαθέτει στους καταναλωτές.

Την αγαπημένη σειρά Μπισκότων Βρώμης της Παπαδοπούλου, έρχονται να εμπλουτίσουν τα νέα Μπισκότα Βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε 2 μοναδικές γεύσεις: πορτοκάλι ή κακάο και μαύρη σοκολάτα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η βιομηχανία, τα νέα Μπισκότα Βρώμης της Παπαδοπούλου είναι το ιδανικό σνακ καθώς έχουν μοναδική γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης, προσφέρουν όλα τα οφέλη της βρώμης και είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες. Τα μπισκότα Βρώμης συνδυάζουν συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και κυκλοφορούν χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 98 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers και ΠολυΔημητριακά, Μπισκότα Πρωινού. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες και μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

Share.

Comments are closed.