Νέα ψηφιακή εμπειρία Οδικής βοήθειας για τους πελάτες της ERGO

0

Η ERGO Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του διαρκούς εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, παρέχει πλέον μια νέα ψηφιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση περιστατικών Οδικής βοήθειας και Φροντίδας ατυχήματος.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι ασφαλισμένοι της ERGO που καλούν τη Φροντίδα ατυχήματος για να δηλώσουν ένα ατύχημα ή μια βλάβη, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν εύκολα και γρήγορα, την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται μέσω ειδικού link που θα λαμβάνουν με SMS στο κινητό τηλέφωνο τους. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, την πορεία του οχήματος βοήθειας στον χάρτη και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του, έχοντας έτσι συνεχή ενημέρωση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την MAPFRE Asistencia.

Ο Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας δήλωσε: “Η στιγμή του ατυχήματος είναι για εμάς μια μεγάλη στιγμή αλήθειας. Είναι το σημείο που πρέπει να περάσουμε από τα λόγια στα έργα και να σταθούμε δίπλα στον πελάτη μας, να τον βοηθήσουμε με κάθε δυνατό μέσο, για να κάνουμε αυτή την εμπειρία εξυπηρέτησης όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή κάνοντας έτσι την καθημερινότητά μας πιο απλή και πιο εύκολη. Κι εμείς στην ERGO έχουμε αποφασίσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τις ψηφιακές μας υπηρεσίες προσφέροντας συνεχώς περισσότερη αξία στους στους πελάτες και στους συνεργάτες μας.”

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2019 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 239 εκατομμύρια ευρώ το 2019 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

Share.

Comments are closed.