ΝΕΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” στου Ζωγράφου

0

"Ο Μεγάλος Κακός Λύκος μεγαλώνει και τριγυρίζει στις γειτονιές του Ζωγράφου". Έτσι λανσάρει στην αγορά η εταιρεία Big Bad Wolf το νέο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar”, το οποίο άνοιξε τις  πόρτες του και υποδέχεται το αθηναϊκό κοινό στην περιοχή του Ζωγράφου και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Παπάγου 127, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια, burgers, club sandwich, ορεκτικά και  σαλάτες.

Το νέο εστιατόριο αποτελεί τη μετεγκατάσταση του εστιατορίου στο Παγκράτι και  είναι το 10ο της αλυσίδας στην Αττική. Όπως αναφέρει η αλυσίδα σε σχετική ανακοίνωση "η μοντέρνα αισθητική του, η ανοιχτή κουζίνα  και το ευγενικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των  πελατών μας το κάνει τον ιδανικό γευστικό προορισμό, δημιουργώντας μία φιλική  ατμόσφαιρα για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Θα εξυπηρετεί με delivery και take-away, αλλά και με τραπέζια για μια γρήγορη στάση για  απολαυστικό και οικονομικό φαγητό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και  υγιεινής".

Όπως σε όλα τα καταστήματά, έτσι και σ΄ αυτό, η εταιρεία επενδύει στo τετράπτυχο  της επιτυχίας της, που είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα και η φιλοξενία. Επισημαίνει δε ότι "παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε την επένδυση  στην ανάπτυξη της αλυσίδας μας με νέα εταιρικά εστιατόρια, στοχεύοντας στο άμεσο  άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό".

Share.

Comments are closed.