Νέος κύκλος σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών (Business English) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

0

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η μεταπτυχιακή σχολή του Deree – The American College of Greece προσφέρει τρία σύγχρονα διαδραστικά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα για τις ανάγκες κάθε σύγχρονου και φιλόδοξου επαγγελματία.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών για άμεση και φυσική επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα, τη γλώσσα της παγκοσμιοποίησης (lingua franca), το Deree School of Graduate and Professional Education ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών για το 2021-2022. Αυτά τα σεμινάρια πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για χρήση Business English στην εργασία τους.

Οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία Business English εκπαιδευτές βοηθούν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν στ’ αγγλικά με άνεση και αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένοι από το αίσθημα δισταγμού ή φόβου.

Το σεμινάριο Oral Business English απευθύνεται σε επαγγελματίες του επιθυμούν να εστιάσουν στα προφορικά αγγλικά και να αποκτήσουν περισσότερη γλωσσική ευελιξία, ευφράδεια και ακρίβεια. Το σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς οι συμμετέχοντες καλούνται να προετοιμάσουν μια μικρή παρουσίαση στα αγγλικά την οποία παρουσιάζουν στο τέλος του προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο η θεωρία αποτυπώνεται στην πράξη και οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν στις δικές τους προσωπικές αδυναμίες και να τις βελτιώσουν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το σεμινάριο Βusiness English Skills απευθύνεται σε παντός τύπου επαγγελματίες του επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στα αγγλικά. Έχει την ιδιαιτερότητα ότι στοχεύει στην ενίσχυση των γλωσσικών ικανοτήτων μέσα από ασκήσεις που βελτιώνουν συγχρόνως κάθετες και οριζόντιες δεξιότητες (hard skills and soft skills). Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το English for Hospitality είναι ένα στοχευμένο πρόγραμμα για επαγγελματίες στον κλάδο της φιλοξενίας. Μέσω των ασκήσεων αναπαράστασης (role plays), οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τα εξειδικευμένα αγγλικά και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να παρέχουν υπηρεσίες πέντε αστέρων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ  Κατά την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων, η Δρ Αρετή Κρέπαπα,  Dean του Deree School of Graduate and Professional Education δήλωσε: «Διανύοντας με επιτυχία τον πέμπτο χρόνο διεξαγωγής σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών, δημιουργούμε μια κοινότητα μάθησης με κοινό σκοπό την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τη δέσμευσή μας για στήριξη των επαγγελματιών και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας».

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 146 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 38 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

 

Share.

Comments are closed.