Ο Αλέξης πρέπει να αλλάξει τάχιστα το ρεπερτόριό του

0

Ειλικρινά ευχαριστώ τον μέγιστο πολιτικό της Ελλάδος και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με κατατάσσει στα "μεγάλα συμφέροντα" που έκαναν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γράφω αυτές τις λέξεις, χωρίς καμία δόση υπερβολής, επειδή χθες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με μια ακόμη εμπνευσμένη δήλωση, από αυτές που σωρηδόν παράγει το σατανικό μυαλό του, καταχερείασε τον πρωθυπουργό, σχετικά με την απόφαση του να κάνει αλλαγές στα εργασιακά, λέγοντας με απόλυτη βεβαιότητα, όπως κατ’ επανάληψη έχει κάνει: "αποτελεί απαίτηση και γραμμάτια προς τα μεγάλα συμφέροντα, που τον έκαναν πρωθυπουργό".

Μετά από αυτήν την αβάντα που μου έκανε ο Αλέξης, πως να μην νιώθω ικανοποίηση ότι κατατάσσομαι στη χορεία των 2.250.000 ψηφοφόρων, οι οποίοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη το 2019, προκειμένου τα μεγάλα συμφέροντα (και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ΣΕΒ), δίνουν εντολή στον Κυριάκο, "να νομοθετεί η κυβέρνηση κατ’ εντολή των Βιομηχάνων". Ήμαρτον Αλέξη, δεν γνώριζα το αμάρτημα μου και τώρα ενόψει του Πάσχα, ζητώ φανερά μεταμελημένος, άφεση αμαρτιών.

Αναφαίρετο δικαίωμα του Τσίπρα και των ομοίων του, οι οποίοι τον ακολουθούν τυφλά. "Ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν" σε πλείστες όσες των περιπτώσεων, στις οποίες όχι μόνον έπεσαν έξω, αλλά βρέθηκαν και εκτεθειμένοι στην μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Αψευδής μαρτυρία, για όσα υποστηρίζουνε οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες καταγράφουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένος στα ποσοστά του και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι μπορεί να ανέβει στην βαθμολογία.

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια, η οποία εκπορεύεται από την αδήριτη πραγματικότητα, την οποία μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, παρατηρώντας τα όσα γύρω του λαμβάνουν χώρα. Όλοι έχουμε υποστεί τις συνέπειες της πανδημίας, όμως φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη πιθανότητα, από την ημέρα που εισέβαλε στην ζωή μας ο κορωνοϊός, να έχουμε βάσιμες ελπίδες, ώστε να επιστρέψουμε έστω και επώδυνα στην κανονικότητα που μέχρι πριν από έναν χρόνο γνωρίζαμε.

Δεν έχουμε στόχο να μοιράσουμε φρούδες ελπίδες, όμως μπορούμε να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα , ότι την περίοδο αυτή κυοφορούνται μεγάλες αλλαγές, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλα κράτη.

Ένα είναι βέβαιον και ιστορικά αποδεδειγμένο. Οποιαδήποτε πτώση, νομοτελειακά ακολουθείται από την άνοδο. Και αν παρακολουθήσει κανείς ενδελεχώς τις διεργασίες που γίνεται, θα αντιληφθεί του λόγου το αληθές.

Το άνοιγμα των καταστημάτων και η λειτουργία των σχολείων είναι θετικό σημάδι, παράλληλα με τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν (πχ Ελληνικό). Με όλες αυτές τις εξελίξεις που είναι προ των πυλών (σε αυτό θα παίξει ρόλο και η επιτυχία των εμβολιασμών), τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν την τακτική και τον σχεδιασμό τους.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει προσβληθεί από μαρασμό διαρκείας. Κι αυτό γίνεται επειδή έχει εξαντλήσει το εχθροπαθές ρεπερτόριό του. Ώρα να αλλάξει κασέτα, αν βέβαια, έχει κάποια έμπνευση.

Share.

Comments are closed.