Οι μελλοντικοί φοιτητές ανακαλύπτουν το Deree – Τhe American College of Greece

0

Την ευρεία γκάμα του από ακαδημαϊκά προγράμματα, ευκαιρίες καριέρας και πρακτικής άσκησης, υποτροφίες που στηρίζουν τα όνειρα των νέων και πολλά περισσότερα θα παρουσιάσει το Deree – The American College of Greece στην online εκδήλωση γνωριμίας Discover Deree Day με τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους.

Τις εκπαιδευτικές του επιλογές ενόψει του εαρινού εξαμήνου που ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου, ξεδιπλώνει το Deree – The American College of Greece στην online παρουσίαση Discover Deree Day: Home Edition το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. To event απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο Deree με το νέο εξάμηνο, καθώς και τους γονείς τους. Στη διαδικτυακή παρουσίαση θα παρίστανται σύμβουλοι εγγραφών, σύμβουλοι καριέρας και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι θα αναπτύξουν διεξοδικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

- Το σύνολο 89 ακαδημαϊκών προγραμμάτων (34 σύγχρονα majors, 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson, και 49 minors) όλα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Tα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).

- Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υποειδίκευση (minor) στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.

- Τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Την απόκτηση και καλλιέργεια των soft skills, που αναζητoύν οι

εργοδότες.

- Τις δυνατότητες για συνδυασμό majors και minors.

- Τις ευκαιρίες για φοίτηση σε έγκριτα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια

του εξωτερικού στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad.

- Την αυξημένη οικονομική ενίσχυση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 που ανέρχεται

στα 5,2 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ξεναγηθούν ψηφιακά στο υπερσύγχρονο campus του Κολλεγίου και στις εγκαταστάσεις του ενώ θα ακολουθήσει Q&A session, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους του Deree για όλα όσα τους απασχολούν.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 145 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 34 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Share.

Comments are closed.