Παπουτσάνης: Κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2021»

0

Διπλή διάκριση απέσπασε η εταιρεία Παπουτσάνης στον μεγαλύτερο ετήσιο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης των πιο καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που διοργανώνεται στη χώρα, με τη σειρά αφρόλουτρων Aromatics και τα αντισηπτικά προϊόντα Natura να αναδεικνύονται Προϊόντα της Χρονιάς 2021, στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις της Παπουτσάνης προέκυψαν μέσα από την ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI Ελλάς, σε αντιπροσωπευτικό κοινό 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα η οποία εστίασε σε κριτήρια καινοτομίας, προσέλκυσης και αγοραστικής πρόθεσης. Η νέα καλλυντική σειρά αφρόλουτρων και ενυδατικών σώματος Aromatics Papoutsanis διακρίνεται για την καινοτόμα σύνθεση της που δρα πολυεπίπεδα και με φυσικότερο τρόπο, χάρη στα πρεβιοτικά, την αλόη και την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Με συναρπαστικά αρώματα όπως το Musk, το Υlang-Ylang, το Cotton Feel και το Gardenia Bliss, έρχεται να ανεβάσει τη διάθεση, ενώ περιλαμβάνει πολλές vegan επιλογές.

 

Αναφορικά με τη βράβευση της σειράς, η κυρία Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director στην Παπουτσάνης ανέφερε: «Είμαστε ειλικρινά ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση των Papoutsanis Aromatics ως Προϊόντων της Xρονιάς 2021, σε μία τόσο ανταγωνιστική και δυναμική κατηγορία όπως αυτή του αφρόλουτρου. Αυτή η βράβευση, είναι η επιβεβαίωση των επιλογών που κάναμε μέσα από πολύμηνη και ομαδική δουλειά με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, την παραγωγή και τους συνεργάτες μας, για να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας ένα ελληνικό προϊόν, φρέσκο, επίκαιρο και εξαιρετικής ποιότητας. Η νέα σειρά επιδιώκει να απαντήσει στην ανάγκη όλων μας για μικρές προσωπικές στιγμές που μας αναζωογονούν και μας γεμίζουν ζωντάνια και αισιοδοξία».

Επενδύοντας διαχρονικά σε καινοτόμα προϊόντα και ανταποκρινόμενη στις μεγάλες ανάγκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, η Παπουτσάνης απάντησε άμεσα με τη δημιουργία των αντισηπτικών προϊόντων Natura Papoutsanis τα οποία εξουδετερώνουν το 99,9% μικροβίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού, με 80% v/v αιθυλική αλκοόλη σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη για όλες τις καταναλωτικές ανάγκες ενώ είναι τα μόνα σε συσκευασία τσέπης 24 ml για εύκολη μεταφορά και χρήση.

Ο κ. Μάνος Φακωτάκης, Brand Manager στην Παπουτσάνης, σχολίασε: «Η βράβευση των αντισηπτικών Natura είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η σημαντικότερη αναγνώριση, μιας και προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Η συγκεκριμένη σειρά είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών μας για να συμβάλουμε στις προσπάθειες που κάνει η χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και τις παραγωγικές δυνατότητες της καθετοποιημένης μονάδας της Παπουτσάνης, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε για τους καταναλωτές μία ολοκληρωμένη σειρά αντισηπτικών προϊόντων όχι μόνο πολύ αποτελεσματικών, αλλά και σε πολύ προσιτές τιμές.»

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες. Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Share.

Comments are closed.