Πωλήθηκε 63.000 ευρώ το περιβραχιόνιο του Ρονάλντο – Θα διατεθούν για τη θεραπεία βρέφους

0

Έναντι 63.000 ευρώ πωλήθηκε ο περιβραχιόνιο του αρχηγού που πέταξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Πορτογαλίας, από τον οποίο αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.

Η ανοιχτή ηλεκτρονική δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στη Σερβία για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Τα χρήματα θα διατεθούν για την θεραπεία ενός βρέφους έξι μηνών, του Γκαβρίλο Τζούρτζεβιτς, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Για την θεραπεία της σπάνιας αυτής πάθησης της σπονδυλικής στήλης απαιτείται το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία διήρκησε πέντε ημέρες και η τιμή εκκίνησης ήταν τα 1.000 δηνάρια, περίπου εννέα ευρώ. Κάποια στιγμή προχθές η δημοπρασία ακυρώθηκε προσωρινά, όταν διαπιστώθηκε ότι πολλές προσφορές που ανέβασαν το ποσό στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ήταν αναξιόπιστες.

Ωστόσο, επαναλήφθηκε γρήγορα και εξελίχθηκε κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της σήμερα το πρωί. Την μεγαλύτερη προσφορά έκανε η εταιρία στοιχημάτων "Mozzart" ενισχύοντας με 7,5 εκατομμύρια δηνάρια το ταμείο αρωγής για την θεραπεία του μικρού Γκαβρίλο Τζούρτζεβιτς.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε στο 90+3', όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ο διαιτητής και ο επόπτης δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.

Στα προκριματικά δεν υπάρχει VAR και goal line technology. Ο CR7 ήταν έξαλλος με τους διαιτητές, πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη. Εκνευρισμένος με την απόφαση των διαιτητών ήταν και ο Φερνάντο Σάντος.

Ο πυροσβέστης Τζόρτζε Βουκίτσεβιτς, που εκτελούσε υπηρεσία εντός του σταδίου «Rajko Mitic», μάζεψε το περιβραχιόνιο και το διέθεσε σε ανθρωπιστική οργάνωση για να δημοπρατηθεί.

«Βρισκόμουν μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου έπεσε το περιβραχιόνιο. Ζήτησα την άδεια του διοικητή μου και μου επέτρεψε να το πάρω. Συμφωνήσαμε να το βγάλουμε στην δημοπρασία για τον Γκαβρίλο. Πριν από το ματς είχα σκεφτεί ότι, αν μας δώσουν κάτι έξτρα για την υπηρεσία στο γήπεδο, θα τα έδινα για την θεραπεία του μικρού, λες και είχα προαίσθηση, συνέβη το περιβραχιόνιο!», δήλωσε ο νεαρός πυροσβέστης Τζόρτζε Βουκίτσεβιτς στην δημόσια τηλεόραση της Σερβίας (RTS).

Share.

Comments are closed.