Σαράντης: Η SΑΝΙΤΑS προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 είδη συσκευασίας στο «Μπορούμε»

0

Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, η Sanitas, το No1 brand προϊόντων οικιακής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη, συνεχίζει τις προσπάθειές της, ώστε να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εντατικοποιώντας τις δράσεις ευθύνης της.

Η SANITAS πραγματοποιεί νέες δράσεις ευθύνης, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη ΜΚΟ «Μπορούμε» για να ενισχύσουν το έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας και του Ιερού Ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου – Αγ. Γεωργίου Χατζηκώστα. Φέτος «Η συνταγή του Πάσχα είναι η αγάπη» για τη SANITAS, προσφέροντας για ακόμα μία φορά 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 είδη συσκευασίας για να ενισχύσει δύο οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ελληνική κοινωνία.

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης, η SANITAS στέκεται αρωγός στο έργο της ΜΚΟ «Μπορούμε» για 4η συνεχόμενη φορά και ενισχύει το έργο της, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη. Μέχρι στιγμής, η SANITAS έχει προσφέρει 400.000 μερίδες φαγητού και περισσότερα από 20.000 είδη συσκευασίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η SANITAS ως brand του Ομίλου Σαράντη, εντείνει τις προσπάθειές της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Σε μια περίοδο όπου η ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου αποτελεί βασικό μέλημα, η SANITAS παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και θα συνεχίσει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Η SANITAS είναι ο ειδικός του σπιτιού εδώ και 54 χρόνια.  Η μάρκα που καθιερώθηκε στην καρδιά των Ελλήνων με το motto «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση», δεν σταμάτησε να καινοτομεί και να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή της ελληνικής οικογένειας κάνοντάς την πιο απλή. Χρόνια εμπειρίας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων για την ασφάλεια των τροφίμων, τον καθαρισμό του σπιτιού και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Mε πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της και έντονη περιβαλλοντική δράση, η SANITAS συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία για να υπηρετεί την ελληνική οικογένεια κάνοντάς τα #olapioapla. SANITAS, Καινοτομία που τη ζεις.

Share.

Comments are closed.