Στην πλατφόρμα της SoftOne η εταιρεία Γ. Β. Γεωργακόπουλος

0

 

Την πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη του συνόλου των διαδικασιών της η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο.

Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP Series 5 επιτυγχάνει την ενοποίηση της εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας της εταιρείας σε μία σύγχρονη λύση ERP, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα υποκαταστήματα της Γ.Β. Γεωργακόπουλος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι, να έχουν real-time πρόσβαση σε μία ενιαία βάση δεδομένων (ειδών, πελατών, προμηθευτών κλπ). Η πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Cloud ERP Series 5 επιτρέπει στην εταιρεία να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους αποθηκευτικούς χώρους των εμπορευμάτων της, καθώς και να παρακολουθεί με ακρίβεια την εξέλιξη των αποθεμάτων περισσοτέρων από 150.000 κωδικών ειδών.

Την ίδια στιγμή και βάσει μίας σειράς παραμέτρων, όπως προκαθορισμένα safety stock, το σύστημα παράγει αυτόματα προτεινόμενες εντολές (παραγγελίες) αγορών προς προμηθευτές, διασφαλίζοντας έτσι την τήρηση βέλτιστου επιπέδου αποθέματος, σε διαρκή βάση. Οι ενισχυμένες δυνατότητες της πλατφόρμας υποστηρίζουν πλήρως τη διαδικασία παραγγελιοληψίας ανταλλακτικών, αυτοματοποιώντας την καταχώρηση και δρομολόγηση περισσοτέρων από 3.000 παραγγελιών καθημερινά, συμβάλλοντας στην ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του δικτύου καταστημάτων λιανικής, όσο και του διευρυμένου δικτύου συνεργατών-μεταπωλητών.

Η λύση έχει διασυνδεθεί πλήρως με την cloud υπηρεσία ECOS EDI της SoftOne, επιτρέποντας στη Γ.Β. Γεωργακόπουλος να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων με το δίκτυο των συνεργατών της. Με τον τρόπο αυτό και χωρίς πρόσθετες επενδύσεις, η εταιρεία αποστέλλει άμεσα -και με απόλυτη ακρίβεια- στους συνεργάτες της, στοιχεία σχετικά με αποθέματα ειδών, καρτέλες κα., καταργώντας πλήρως τα έξοδα διαχείρισης χάρτινων εγγράφων.

Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες επηρεάζουν έμμεσα και άμεσα πάνω 9.200 θέσεις εργασίας σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους.

Share.

Comments are closed.