Συνάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και επίσκεψη στο Κέντρο Αγάπης Αγίου Γεωργίου Κυψέλης

0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο για τις ανάγκες προστασίας της τρίτης ηλικίας, αλλά και για τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Ακολούθησε επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου, στο «Κέντρο Αγάπης Αγίου Γεωργίου Κυψέλης», όπου ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής και συζήτησε με τους φιλοξενούμενους. Όπως ενημερώθηκε η Υφυπουργός από τους υπευθύνους του Κέντρου, η δομή μέχρι σήμερα δεν έχει καταγράψει κανένα κρούσμα κορονοϊού.

Μετά το τέλος της επίσκεψης της, η Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για την σημερινή μας συνάντηση και την εποικοδομητική μας συζήτηση για όλα τα θέμα που αφορούν στην προστασία της τρίτης ηλικίας. Η προστασία, η φροντίδα και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παππούδων και των γιαγιάδων μας, ήταν και παραμένει η πρώτη προτεραιότητά μας την περίοδο της πανδημίας και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε εντατικά γι’ αυτό».

Share.

Comments are closed.