Τα Aria Hotels παρουσιάζουν τη νέα εντυπωσιακή πρόταση φιλοξενίας στη Μύκονο

0

Tα Aria Hotels παρουσιάζουν μια νέα πρόταση φιλοξενίας στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που συνδυάζει την εξαιρετική αισθητική με την μοναδική, ατμόσφαιρα του κυκλαδίτικου νησιού: Το νέο κατάλυμα The View είναι η νέα επιλογή διαμονής στο νησί των Ανέμων που εγγυάται ποιοτικές, ασφαλείς και ανέμελες διακοπές.

Οι 4 αυτόνομες σουίτες, βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, πολύ κοντά στη Χώρα της Μυκόνου και συνδυάζουν τη λιτή τοπική αρχιτεκτονική με στοιχεία boho διακόσμησης, προσφέροντας εκπληκτική θέα. Είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι ιδανικές για ζευγάρια ή για οικογένειες, αφού μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα. Ακριβώς δίπλα στο Τhe View, βρίσκεται το εμβληματικό boutique ξενοδοχείο της Aria, το Grace Mykonos. Η χρήση των εγκαταστάσεων του Grace, όπως το εστιατόριο, το spa και το γυμναστήριο, διατίθενται κατόπιν συνεννόησης, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές για να ζήσετε μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

To Τhe View αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για καθημερινές επισκέψεις στα πολυσύχναστα σοκάκια της Μυκόνου, προσφέροντας παράλληλα στιγμές ηρεμίας και ιδιωτικότητας για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου. Για τη λειτουργία του The View, όπως και για το σύνολο του δικτύου τους, τα Aria Hotels ακολουθούν αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς & ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στις Σποράδες.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Share.

Comments are closed.