Τα Coffee Berry συνεργάζονται με την We4All για έναν κόσμο πιο  "πράσινο"

0

Tα Coffee Berry ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  We4All, θέλοντας να συμβάλουν στο όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον. Μέχρι και τις 30  Νοεμβρίου, για κάθε αγορά ροφήματος βιολογικού καφέ Coffee Berry, η εταιρεία διαθέτει 0,10€ για την αναδάσωση περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου - την  Παγκόσμια Ημέρα Καφέ- και η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων της  εταιρείας, που έχουν οικολογικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο,  τα Coffee Berry αναγνωρίζουν την άμεση ανάγκη αναδάσωσης της χώρας μας και συνεισφέρουν σε αυτήν, συνδυάζοντας ένα αγαπημένο ρόφημα βιολογικού καφέ με  μια σημαντική δράση ευαισθητοποίησης.

Σε μία περίοδο που η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε  παγκόσμιο επίπεδο, τα Coffee Berry σε συνεργασία με την We4All συνεισφέρουν στην περιβαλλοντική εκστρατεία με στόχο να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η εταιρεία Coffee Berry άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 2016 και μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 170 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, ενώ υπάρχουν  συμφωνίες σε εξέλιξη και για άλλες χώρες του εξωτερικού. Η εντυπωσιακή ανάπτυξη  του δικτύου καταστημάτων της, με τη μέθοδο Franchising, μέσα σε 5 μόλις χρόνια,  είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, στρατηγικής και τεχνογνωσίας πάνω στο  πολύτιμο αγαθό του καφέ. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα καφέ καβουρδίζονται και  συσκευάζονται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Κορωπί, ενώ  μέσα σε ένα κατάστημα Coffee Berry ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βρει πολλές  επιλογές ροφημάτων αλλά και αλμυρών και γλυκών snack για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η We4All είναι ένας μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός που ιδρύθηκε το  2018 μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι. Στόχος του οργανισμού είναι η ευαισθητοποίηση  των ανθρώπων και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω δράσεων αναδάσωσης ή  δενδροφύτευσης, προστασίας δασικών εκτάσεων, καθαρισμού ακτών και θαλάσσιου  περιβάλλοντος. Επιπλέον, η We4All διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις σε σχολεία  και άλλους οργανισμούς με στόχο την αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Share.

Comments are closed.