Τιμητική διάκριση ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία το 2021-22 για τα Leroy Merlin  

0

Η LEROY MERLIN αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά στη χώρα μας.

Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022 έλαβε χώρα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτή συμμετείχαν στελέχη από όλους τους κλάδους του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ τιμήθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας. Συγκεκριμένα, η LEROY MERLIN βρίσκεται ανάμεσα στις 254 Εταιρικές Επωνυμίες που αναδείχθηκαν ως κορυφαίες στην Ελλάδα, ανάμεσα σε έναν κατάλογο 1500 υποψηφίων εταιρειών, λαμβάνοντας την αναγνώριση Business Superbrands Greece 2021-22 στην κατηγορία Εξοπλισμός Σπιτιού.

Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: Η επιλογή και η διάκριση της εταιρείας μας ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22 αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και έχει διπλή αξία, καθώς το αποτέλεσμα προέρχεται τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από την ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινό. Αυτό είναι για εμάς η μεγαλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνουν συστηματικά οι καταναλωτές στη LEROY MERLIN.

Η διάκριση της LEROY MERLIN έρχεται να επισφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση που έχει πετυχημένα χτίσει η εταιρεία με τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα σε μία χρονιά που η κοινωνία δοκιμάστηκε έντονα από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, η εταιρεία κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του πελατών της.

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».

Share.

Comments are closed.