Τo G7 απέναντι στη βαρβαρότητα

0

Οι πλουσιότερες και ισχυρότερες χώρες του κόσμου, βρίσκονται αντιμέτωπες με τη ζώσα πραγματικότητα του μηδενικού ανθρωπισμού.

Αμερικανοί, Κινέζοι, Ρώσοι και Δυτικοευρωπαίοι, διαβάζουν την σημερινή κατάσταση στο Αφγανιστάν με κριτήρια διεθνούς γεωπολιτικής και με αρχές διεθνών σχέσεων.

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

Από μόνο του το γεγονός αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Απέναντι τους δεν έχουν ούτε φιλόσοφους, ούτε διπλωμάτες, ούτε καιροσκόπους πολιτικούς, ούτε καν κανονικούς μαφιόζους.

Οι Ταλιμπάν και το ακραίο ισλάμ γενικά δεν θέλουν ούτε καλύτερο κόσμο, ούτε βελτίωση της ζωής, ούτε πρόοδο, ούτε ανάπτυξη. Ο στόχος είναι η εξαφάνιση του ανθρώπου και κυρίως του ανθρωπισμού. Ο συνομιλητής των Ταλιμπάν δεν έχει απέναντί του κανονικά ανθρώπινα όντα, που σκέπτονται και διαθέτουν ίχνη συναισθηματικής νοημοσύνης.

Έχει να κάνει με πορωμένους δολοφόνους, οι οποίοι πριν απ’ όλα σιχαίνονται τον εαυτό τους. Τους είναι αδύνατον έτσι να σκεφτούν με κριτήρια ζωής.

Υπέρτατες αξίες τους είναι ο θάνατος και η καταστροφή των «απίστων»και η μετατροπή των ζωντανών σε δούλους. Στόχος τους είναι να κυριαρχήσουν και να επιβάλλουν στον μουσουλμανικό κόσμο την πλήρη εκμηδένιση αυτής της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Υπό αυτή την έννοια, τα ζώα τα θεωρούν πολυτιμότερα του ανθρώπου.

Τα υποζύγια τους είναι πιο χρήσιμα για παράδειγμα από τις γυναίκες. Γι’αυτό επιβάλλουν στις τελευταίες την μπούρκα, που στα αραβικά, μεταξύ άλλων σημαίνει και υποζύγιο. Επαναλαμβάνουμε έτσι ότι με τους ταλιμπάν δεν κουβεντιάζει κανείς. Δεν έχει τίποτε να πει.

Εκτός και αν από μαζοχισμό συζητά κανείς με έναν κανίβαλο πως θα τον ψήσει!!
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους βάρβαρους του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι κατηγορούν τους ταλιμπάν για … έλλειψη βαρβαρότητας!!

Αν το G7 δεν βάλει τέλος αμέσως στην παγκοσμιοποίηση της κτηνωδίας, για να περισώσει από την τυφλή βία και κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνους στον κόσμο μας, το μέλλον του ανθρώπινου είδους θα γνωρίσει πολύ πιο σοβαρή κρίση, πολύ πιο πριν την ολοκλήρωση της περίφημης Κλιματικής Αλλαγής.

Share.

Comments are closed.