Το Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος) ευχαριστεί την ΙΚΕΑ με μία μοναδική έκπληξη

0

Μία μοναδική έκπληξη επιφύλασσε το Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος) στην ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καθώς νεράιδες ευχών του οργανισμού επισκέφθηκαν τα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και ΙΚΕΑ Κηφισός, με στόχο να ευχαριστήσουν την ΙΚΕΑ και τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στο έργο του οργανισμού.

Η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish μαζί με νεράιδες του οργανισμού, επισκέφθηκαν με τη συνοδεία μουσικής τους χώρους των καταστημάτων, ευχαριστώντας προσωπικά τους εργαζόμενους της ΙΚΕΑ. Η Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, υποδέχθηκε την ομάδα του Make-A-Wish στο ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ευχαριστώντας τους για το πολύτιμο έργο τους.

Η κ. Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία με το Make-A-Wish για εμάς είναι ένα δυνατό συναισθηματικό αποτύπωμα, που μας φέρνει σε επαφή με παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Σε αυτά τα παιδιά, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι την ευχή τους, σκοπό μας».

Με στόχο να συμβάλει σε μία καλύτερη καθημερινή ζωή για τα παιδιά, η ΙΚΕΑ στηρίζει το έργο του Make-A-Wish από το 2013 συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μέσα από τη δωρεάν παροχή επίπλων και προϊόντων ΙΚΕΑ, 101 παιδιά έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δωμάτιο των ονείρων τους, βλέποντας την ευχή τους να πραγματοποιείται.

 

Share.

Comments are closed.