Τουρισμός για όλους: Μέχρι πότε ισχύει η παράταση στις αιτήσεις

0

Παρατάθηκε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους». Αυτό προανήγγειλε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Ειδικότερα, θα μπορούν να αιτηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ, το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου.

Παράλληλα, όπως διευκρίνισε η υφυπουργός , «τα παλιά voucher ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους. Τα καινούρια θα δοθούν, μετά την εκκαθάριση των αιτήσεων, γύρω στις 5 Αυγούστου και μπορούν να βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” παρατείνεται έως τη Δευτέρα 12/7/2021 η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας «tourism4all.gov.gr».

Κατά συνέπεια, από το Σάββατο 10/7 έως και τη Δευτέρα 12/7, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση, και συνεπώς καλούμε τους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν τις 3 ημέρες παράτασης για να αιτηθούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Share.

Comments are closed.