Τους διέγραψαν οφειλή 35.000 ευρώ και έσωσαν την πρώτη κατοικία τους! 

0

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για την  Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας η νέα διαγραφή χρέους που πέτυχε δανειολήπτης, ο οποίος στο... τσακ έσωσε την α΄ κατοικία του!

Συγκεκριμένα, διαγράφτηκε ποσό ύψους 35.000 ευρώ και διεσώθη η κύρια κατοικία δανειολήπτη που αντιμετώπισε προβλήματα λόγω πρόωρης συνταξιοδότησης με θέματα υγείας, μείωσης των  εισοδημάτων του και ανεργίας της συζύγου του. Αφού εξετάστηκαν εξατομικευμένα τα προβλήματα, οι προοπτικές καθώς και οι εναλλακτικές λύσεις που δύνανται να εφαρμοστούν και έπειτα από σειρά διαπραγματεύσεων της ομάδας εμπειρογνωμόνων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με fund συστημικής τράπεζας, επετεύχθη η οριστική εξόφληση ενυπόθηκου δανείου ύψους 42.000 ευρώ, με την καταβολή μόλις 7.000 ευρώ!

Η ΕΕΚΕ καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν μαζί της. Σημειώνεται ότι η Ένωση από το 2010 παρέχει στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Share.

Comments are closed.