Βράβευση της SoftOne στα Mobile Excellence Awards 2022

0

Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε για μία ακόμη φορά η SoftOne (μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia του Παναγιώτη Γερμανού) στο μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης του mobile business στην Ελλάδα, τα Mobile Excellence Awards 2022, που διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS Communications.

Οι δύο αυτές, πολύ σημαντικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στη SoftOne για τη λύση enterprise mobility Soft1 360 (στην κατηγορία “Digital Innovation through Mobile”) και για τη δωρεάν mobile υπηρεσία COVID PASS (στην κατηγορία “Mobile Digital Transactions”), κατά τη διάρκεια της σχετικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Η εφαρμογή Soft1 360 αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση επιχειρησιακής φορητότητας, η οποία επεκτείνει την «εμβέλεια» της κεντρικής μηχανογράφησης της επιχείρησης, επιτρέποντας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση των λειτουργιών της από παντού, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και μέσω οποιασδήποτε συσκευής (PC, Mac, tablet, smartphone). Πλήρως προσαρμοζόμενη στις ανάγκες κάθε επιχείρησης αλλά και κάθε χρήστη, η εφαρμογή βοηθά τα στελέχη των επιχειρήσεων να εργάζονται με την ίδια αποτελεσματικότητα ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου, καταγράφοντας αυτόματα κάθε ενέργεια στο κεντρικό σύστημα ERP.

Η mobile υπηρεσία COVID PASS αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας περιορισμού των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 και διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους πολίτες, επιτρέποντας την εύκολη προσθήκη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, καθώς και της βεβαίωσης νόσησης, στο wallet οποιασδήποτε φορητής συσκευής (iOs και Android). Έτσι, διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών της, καθιστώντας εξαιρετικά γρήγορη και απλή την ανάκτηση, επίδειξη και ταυτοποίηση των σχετικών πιστοποιητικών όποτε αυτό απαιτείται (βάσει των προβλεπόμενων ελέγχων).

Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, ισχυρή παρουσία σε 8 χώρες και σημαντική εμπειρία στους τομείς του Λιανικού & Ηλεκτρονικού εμπορίου, της Αποθήκευσης Ενέργειας, της Διανομής, Λογισμικού και των Τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στους τομείς εξειδίκευσής της, η Olympia αποτελεί σήμερα έναν σύγχρονο και οικονομικά εύρωστο Όμιλο που διέπεται από ένα σύγχρονο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης και μια φιλοσοφία που υποστηρίζει την επιχειρηματική αυτονομία για τις εταιρείες του.

Share.

Comments are closed.