Westnet: Χρυσή διάκριση στα HR Awards 2021

0

Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «HR Corporate Event of the Year» στα HR Awards 2021, έναν ετήσιο θεσμό βραβείων που στόχο έχει να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές στον τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Westnet διακρίθηκε για την εκδήλωση με τίτλο “Be the Bartender at Westnet” που διοργάνωσε για τους εργαζόμενούς της νωρίτερα μέσα στη χρονιά,. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε μία πρωτότυπη ενέργεια σε ψηφιακό περιβάλλον που βασιζόταν στο στοιχείο της ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό πλαίσιο για αλληλεπίδραση και σύνδεση των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.

Με κύριο moto το “Empowering our People”, η Westnet εστιάζει στη συνολική εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της. Μέσα από ενέργειες που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ποιότητας εργασίας, στόχος είναι οι εργαζόμενοι να παραμένουν κινητοποιημένοι και δημιουργικοί, διασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Westnet, Ηλέκτρα Διαμαντή, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Westnet, oι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη συνθήκη που διαμορφώθηκε από την πανδημία, εστιάσαμε ακόμη περισσότερο στο να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας εμπειρίες που θα ενισχύσουν τη θετική ψυχολογία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενδυνάμωση μιας τέτοιας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας, να δίνουμε κίνητρα και να έχουμε κοντά μας εργαζόμενους που νιώθουν χαρούμενοι και παραγωγικοί». Τα HR Awards διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias, αποσκοπώντας να αναδείξουν εξαιρετικά επιτεύγματα κι αποτελεσματικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε κάθε κλάδο ή αγορά στην Ελλάδα.

Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, με τη δραστηριότητά της να εκτείνεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει μεγάλους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, όπως καταναλωτικές μπαταρίες Toshiba, προϊόντα και λύσεις HP Inc., HP Enterprise, Huawei, Microsoft, Checkpoint, Lenovo, Canon, LG, Samsung, Logitech, Corsair, Philips, Eset, Creative, D-Link, TP-Link, MSI, PFU, ενώ κατέχει κι αποκλειστικά συμβόλαια διανομής με κατασκευαστές όπως Asus, Sharp, Fujitsu, Hitachi, Fitbit, AUX, Amica και Trust. Η Westnet δραστηριοποιείται με τρεις επιχειρηματικές μονάδες: α) IT & Technology, β) Energy Solutions, γ) Home Appliances. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 ως διανομέας προϊόντων πληροφορικής και το 2012 επεκτάθηκε στην αγορά του mobility με smartphones και tablets. Το 2015, αναπτύχθηκε στην αγορά των accessories, των περιφερειακών, των tech toys και του gaming ενώ το 2016 εισήλθε και στην αγορά των τηλεοράσεων. Το 2018 διεύρυνε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με την προσθήκη των οικιακών συσκευών αλλά και των καταναλωτικών μπαταριών. Το 2019 επεκτάθηκε στις κατηγορίες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και δικτύωσης, το 2020 στις κατηγορίες cyber security και unified communication ενώ από το 2021 αναπτύσσει την προϊοντική κατηγορία του κλιματισμού.

Τα κεντρικά γραφεία της Westnet βρίσκονται στην Αθήνα, στη Νέα Κηφισιά, ενώ η εταιρεία διατηρεί γραφεία και στη Θεσσαλονίκη. Από το 2017 λειτουργεί και στην Κύπρο, καλύπτοντας τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς με τοπική παρουσία, ενώ τον Ιούλιο 2021 ανακοίνωσε την ίδρυση της θυγατρικής της στην Πολωνία.

Share.

Comments are closed.