Αποκάλυψη: Εξαφάνισαν κατάθεση - φωτιά που «καίει» 2 πρώην υπουργούς

0

ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ "ΚΑΙΕΙ" ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ SIEMENS.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά το περιεχόμενο της κατάθεσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το αξιοποιήσουν παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ανάγει σε στρατηγική τη σκανδαεπιλογεσλολογία κατασκευάζοντας με τη βοήθεια πρόθυμων δικαστών ακόμα και ανύπαρκτες υποθέσεις.

Τι φοβάται το Μαξίμου

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να αξιοποιήσει μία κατάθεση που αποκαλύπτει αξιόποινες πράξεις των κορυφαίων υπουργών.

Τι ακριβώς συνδέει το σημερινό σύστημα εξουσίας με τους μεγαλόσχημους παράγοντες της κυβέρνησης Καραμανλή;

Οι μηχανισμοί της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη κάνουν ό,τι μπορούν να προστατεύσουν το μεγάλο αυτό μυστικό.

Γιατί γνωρίζουν ότι στην περίπτωση κατά την οποία δημοσιοποιηθεί η κατάθεση θα ξεσπάσει πολιτική θύελλα.

Με δεδομένο ότι παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος με αστείες κατηγορίες, είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί από τη δικογραφία η πλέον σημαντική κατάθεση που έριχνε άπλετο φως στις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο γερμανικός κολοσσός για να μονοπωλεί τις μεγάλες δουλειές των ΔΕΚΟ και του ελληνικού δημοσίου.

Οι τεκμηριωμένες καταθέσεις του μάρτυρα αναφέρουν λεπτομέρειες χρηματισμού (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του) για συγκεκριμένο έργο που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο αφού ήταν υπερκοστολογημένο σχεδόν στο τριπλάσιο του πραγματικού κόστους.

Βέβαια το σκάνδαλο συντελέστηκε με την ανοχή που έδειξαν δύο συναρμόδιοι υπουργοί οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ιδιότυπη ασυλία και από το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ενδεχομένως συνδέονται με υπόγειες διαδρομές.

Πάντως η διαρροή της επίμαχης κατάθεσης είναι ζήτημα χρόνου με ό,τι συνεπάγεται μία τέτοια εξέλιξη. Οι τυφλοπόντικες στη Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί προστάτες των πρώην μεγαλόσχημων υπουργών θα βρεθούν αντιμέτωποι με δικαστικές περιπέτειες, ενώ παράλληλα θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα οι εργολάβοι της λάσπης που επιχειρούν να φορτώσουν όλα τα σκάνδαλα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχοντας ως στόχο να προκαλέσουν εσωστρέφεια στη Δημοκρατική Παράταξη.

Share.

Comments are closed.