Η Δύση να δώσει ένα ηχηρό μάθημα στο κράτος-μαφία του Λουκασένκο

0

Όχι στα κράτη-μαφίες

Οι άνθρωποι τους κατακλύζουν τις δημοκρατικές χώρες, δολοφονούν, εξαγοράζουν, διαβρώνουν και τώρα θα ασκούν και ... εξωτερική πολιτική.

Διακόσια χρόνια μετά την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού, ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τον κοντοθωρισμό και την εσωστρέφεια που συνεπάγεται.Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Αν ο δημοκρατικός κόσμος δεν δώσει ένα ηχηρό μάθημα στο κράτος-μαφία του Λουκασένκο, ένας νέος βρωμερός πολιτικός ιός αυτή τη φορά, θα απειλήσει τις φιλελεύθερες κοινωνίες στο σύνολό τους. Τα κράτη-μαφίες όχι μόνον δεν κρύβονται, αλλά τώρα παρεμβαίνουν και ανοικτά στις δημοκρατικές κοινωνίες.

Οι σιλοβίκοι του Πούτιν, οι καγκεμπίτες του Λευκορώσου Λουκασένκο, οι "φρουροί του ισλάμ" στο Ιράν, οι "μιτατζηδες" της Τουρκίας, οι πειρατές του Μπόκο Χαράμ της Νιγηρίας, και πολλά άλλα πολιτικά απόβλητα, παγκοσμιοποιούνται, είναι γεμάτοι λεφτά και σε λίγο θα μπαίνουν ελεύθερα και στα σπίτια μας.

Τα κράτη-μαφίες ελέγχουν ήδη το 25% του παγκόσμιου πλούτου και το 80% του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Οι άνθρωποι τους είναι παντού παρόντες. Σε επιχειρήσεις, αθλητικά σωματεία, τράπεζες, μαζικά μέσα επικοινωνίας και βεβαίως σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Οι δολοφόνοι τους κυκλοφορούν ελεύθερα, δολοφονούν δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους και τώρα θα ελέγχουν και την εναέρια κυκλοφορία.

Είναι δε πολύ πιθανόν, η στημένη αεροπειρατεία του Αλεξάντερ Λουκασένκο, προέδρου της Λευκορωσίας από το 1994, να αποτελεί τεστ και για παρόμοιες ενέργειες του Πούτιν.

Οι δύο διδάκτορες έχουν πολύ φιλικές σχέσεις και αμφότεροι προέρχονται από τα καταγώγια της πάλαι ποτέ πανίσχυρης σοβιετικής KGB. Είναι συνηθισμένοι και εξοικειωμένοι με τις ενέργειες των "υπηρεσιών" τους.

Το θέμα είναι ότι η συνεχής ανοχή στα έργα και τις ημέρες όλων ατών των τραμπούκων-μαφιόζων τους αποθρασύνει... Και εξ αυτού μύρια έπονται. Ας το καταλάβει αυτό η ελληνική κυβέρνηση και ας αντιδράσει πολύ πιό σκληρά στην προσβολή που υπέστη.

Όλες οι άλλες νομικίστικες φιλολογίες είναι μέλι στο παξιμάδι αδίστακτων μαφιόζων.

Ο δυτικός κόσμος να δώσει ένα ηχηρό μάθημα στο κράτος-μαφία του Λουκασένκο

 

Share.

Comments are closed.