Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne στην Public-MediaMarkt

0

Την cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne (Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ και μέλους του Ομίλου Olympia) επέλεξε η Public-MediaMarkt (PMM) στο πλαίσιο υιοθέτησης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών πωλήσεων του δικτύου της.

Χωρίς πρόσθετες επενδύσεις σε software και hardware ή αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ταμείων των φυσικών καταστημάτων αλλά και των eShops της PMM, η υπηρεσία EINVOICING επιτρέπει τη real-time έκδοση πιστοποιημένων αποδείξεων λιανικής (και τιμολογίων) χωρίς τη χρήση ταμειακής μηχανής και φορολογικού μηχανισμού. Την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει την αυτόματη διαβίβαση όλων των προβλεπόμενων δεδομένων των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA, απαλλάσσοντας πλήρως τη διεύθυνση λογιστηρίου της εταιρείας από την υποχρέωση καθημερινής λήψης, χαρακτηρισμού και επαναπροώθησης εγγραφών εσόδων ανά κατάστημα, στην ΑΑΔΕ.

Ο κ. Λουκάς Δεληγιανάκης, CTO της PMM, επεσήμανε αναφορικά με την υλοποίηση της λύσης: “Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne έχει μειώσει το λειτουργικό κόστος του δικτύου μας, περιορίζοντας αφενός τις εκτυπώσεις παραστατικών και εξαλείφοντας αφετέρου βλάβες και γενικότερα απαιτήσεις χρήσης και συντήρησης φορολογικών μηχανισμών. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία σύγχρονη τεχνολογική λύση που συνάδει πλήρως με την κουλτούρα καινοτομίας της PMM και υποστηρίζει τα μελλοντικά σχέδιά μας για τον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας των καταστημάτων μας, με στόχο πάντοτε τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, αλλά και τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος”.

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne διασφαλίζει την ταχύτατη και απρόσκοπτη τιμολόγηση των παραγγελιών των ηλεκτρονικών καταστημάτων της εταιρείας, ακόμη και σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας αρμόδιου προσωπικού (δεδομένης πάντοτε της διαθεσιμότητας των ειδών). Όλα τα παραστατικά πωλήσεων διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στους εμπλεκόμενους πελάτες τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους, χωρίς να απαιτείται η επισύναψή τους σε έντυπη μορφή κατά την παράδοση των προϊόντων.

Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Ο Όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με σημαντικό μερίδιο συμμετοχών σε πέντε βασικές επιχειρήσεις: την SUNLIGHT (αποθήκευση ενέργειας), την Public MediaMarkt (λιανικό εμπόριο), την SoftOne (λογισμικό ERP), την Lamda Development (ανάπτυξη, επένδυση & διαχείριση ακινήτων) και την Westnet (διανομή προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας). Με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980, η Olympia δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία και οδηγεί την ανάπτυξη και βιωσιμότητα των επενδύσεων της. Η Olympia λειτουργεί ως ένα επενδυτικό κεφάλαιο δημιουργίας επιχειρηματικών αξιών, και ως συν-επενδυτής σε συνεργασία με κορυφαίους στρατηγικούς επενδυτές και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Ο Όμιλος Olympia δεσμεύεται στην υιοθέτηση ισχυρών προτύπων εταιρικής διακυβέρνησης και βέλτιστων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης.

Share.

Comments are closed.