Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποδαρικό στο 2021 με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις

0

Χωρίς καμία καθυστέρηση στη υλοποίηση του κυβερνητικού έργου προκειμένου να επισπευσθεί η επιστροφή της χώρας σε ρυθμούς κανονικότητας προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ποδαρικό στο 2021 με τομές και μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση, στην Οικονομία και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Προπομπός των μεγάλων αλλαγών που προωθεί η Κυβέρνηση αποτελεί η νέα εφαρμογή του gov.gr για τα κινητά τηλέφωνα, μία εξέλιξη που έρχεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στις συναλλαγές των πολιτών με το δημόσιο.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι εξάλλου ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της τωρινής κυβέρνησης και μία υπόσχεση του ίδιου του Πρωθυπουργού, ενώ η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου κάνει πράξη με τόλμη και αποφασιστικότητα ένα ολιστικό σχέδιο για την επίτευξη του.

Από το πρωθυπουργικό γραφείο έχει σταλεί ένα σαφές μήνυμα σε όλα τα υπουργεία ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού ούτε την περίοδο των εορτών, καθώς τα μέτωπα είναι πολλά και οι πολίτες ζητούν καλύτερες επιδόσεις και απτά αποτελέσματα.

Η ατζέντα εξωστρέφειας που έχει σχεδιάσει ο κ. Μητσοτάκης για τη νέα πολλά υποσχόμενη χρονιά έχει ως βασικό στόχο να μετατρέψει τη χώρα σε έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους νέους και τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν να επιστρέψουν και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, αξιοποιώντας στο έπακρο τις αναρίθμητες ευκαιρίες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.

Ενδεικτικό της πυρετώδους εργασίας στο εσωτερικό της Κυβέρνησης ενόψει της νέας χρονιάς είναι ότι γεγονός ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έλαβαν έγκριση εννέα(!) νέα νομοσχέδια που θα πάρουν άμεσα το δρόμο προς τη Βουλή.

Share.

Comments are closed.