ΜΕΤLIFE: Μεταξύ των πλέον αξιοθαύμαστων ασφαλιστικών εταιρειών του κόσμου το 2021, σύμφωνα με το Fortune

0

Η MetLife, Inc. (NYSE: MET) συμπεριλαμβάνεται στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο για το 2021, σύμφωνα με την κατάταξη “World’s Most Admired Companies” του περιοδικού Fortune.

Συγκεκριμένα, η MetLife ήταν μεταξύ των οκτώ ασφαλιστικών οργανισμών στον τομέα Ζωής και Υγείας, που συμπεριελήφθησαν στην ετήσια λίστα των εταιρειών με τα υψηλότερα επίπεδα εκτίμησης, για τη φήμη και τις επιδόσεις τους.

Για την κατάρτιση της λίστας, το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry πραγματοποιεί έρευνα σε διευθυντικά στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων τα οποία καλύπτουν τομείς όπως η αξία των επενδύσεων, η ποιότητα της διοίκησης και των προϊόντων, η εταιρική υπευθυνότητα και η ικανότητα προσέλκυσης ταλέντων. Για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στη λίστα, μια εταιρεία πρέπει να λάβει βαθμολογία που την κατατάσσει πάνω από τις μισές τουλάχιστον εταιρείες του ίδιου κλάδου.

«Σε μια χρονιά που έθεσε – όσο ποτέ στο παρελθόν – σε δοκιμασία τις αντοχές και τις αξίες μας, οι εργαζόμενοι μας είxαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη τον εταιρικό μας σκοπό και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τόσο των ασφαλισμένων, όσο και των κοινωνικών μας εταίρων. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για όλα όσα έκαναν. Αυτή η αναγνώριση τους ανήκει» δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της MetLife, Michel Khalaf.

Η MetLife πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή της τεχνογνωσία, την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και να στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της, κάθε στιγμή.

Εδώ και 153 χρόνια, η MetLife είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 40 χώρες. Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, η MetLife, Inc., η οποία διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, απασχολεί συνολικά περίπου 49.000 εργαζόμενους, την εμπιστεύονται περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, ενώ το 2019 κατέβαλε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Περισσότερες από 90 εταιρείες του FORTUNE100, εμπιστεύονται τη MetLife για την ασφάλιση του προσωπικού τους.

Share.

Comments are closed.