MetLife: Βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην περιφέρεια του EMEA για το 2020

0

Η MetLife βράβευσε, στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης, τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της, που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματά τους στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, στην περιοχή  της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 15 χώρες, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και CEO της MetLife Inc., Michel Khalaf, η επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ, Nuria Garcia και πάνω από 300 στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η αναγνώριση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα το 2020, λειτουργώντας με υψηλό επαγγελματισμό, δέσμευση και αφοσίωση, τόσο στους πελάτες τους όσο και στη MetLife. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιβεβαίωσε τη σημασία που αποδίδει η εταιρία στο δίκτυο των συνεργατών της, ως βασικό κινητήριο μοχλό της δραστηριότητάς της στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Από την Ελλάδα βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους 9 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του δικτύου της MetLife. Πρόκειται ειδικότερα για τους:

Αργυρώ Κανέλλου - 1η θέση Rookie σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και Α&Η

Παναγιώτης Σταθόπουλος - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

Ορσαλία Κολοκυθά - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Α&Η

Ζακ Σούσης - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

Μαριλένα Ρουνάκη - 1η θέση Juma σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και A&H

Σπύρος Γογγάκης - 1η  θέση Unit σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 1η θέση Unit σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

Παναγιώτης Παπανικολάου - 1η θέση Unit σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

Βασίλης Σμυρνιός - 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

Ευδοκία Φιλιπποπούλου - 1η  θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών μας, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας. Επιβεβαιώνουν ότι διαθέτουμε την ανθεκτικότητα και την ευελιξία, ώστε να προχωρούμε και να πετυχαίνουμε, ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες.

Τους ευχαριστούμε όλους για την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο που μας δίνουν με το παράδειγμά τους, για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους στόχους μας τώρα και στο μέλλον».

Στην εκδήλωση βράβευσης συμμετείχαν Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο, την Τσεχία, την Πολωνία, την Ιορδανία, το Λίβανο, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και τα ΗΑΕ.

Η MetLife πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή της τεχνογνωσία, την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και να στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της, κάθε στιγμή.

Εδώ και 153 χρόνια, η MetLife είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 40 χώρες.  Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, η MetLife, Inc. (NYSE: MET) απασχολεί συνολικά περίπου 49.000 εργαζόμενους, την εμπιστεύονται περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, ενώ το 2019 κατέβαλε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Περισσότερες από 90 εταιρίες του FORTUNE100, εμπιστεύονται τη MetLife για την ασφάλιση του προσωπικού τους.

Share.

Comments are closed.