Μητσοτάκης: Επόμενος στόχος η δημιουργία θέσεων εργασίας (εικόνα)

0

Η διαχείριση της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε αντικείμενο μελέτης οικονομολόγων.

«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τις προσπάθειές μας να πετυχαίνουν και τις πολιτικές μας να επικυρώνονται», σχολίασε στο twitter ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος σε μελέτη των επιφανών οικονομολόγων Mauro Testaverde (ανώτερος οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας) και Gordon Betcherman (επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ottawa) με τίτλο: «Πώς να προστατέψεις θέσεις εργασίας στην εποχή της πανδημίας: Μαθήματα από την εμπειρία της Ελλάδας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στο twitter, τόνισε ότι η χώρα μας έδωσε μάχη για την προστασία της απασχόλησης.

«Ο επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αδιάλειπτη εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής μας ατζέντας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο twitter:

«H Ελλάδα, όπως οι περισσότερες χώρες, έδωσε τη μάχη για την προστασία της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τις προσπάθειές μας να πετυχαίνουν και τις πολιτικές μας να επικυρώνονται. Ο επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αδιάλειπτη εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής μας ατζέντας».

Share.

Comments are closed.