Νέα διαφημιστική καμπάνια από την ERGO Ασφαλιστική

0

Παρά τη δύσκολη περίοδο η ασφαλιστική εταιρεία ERGO  βρίσκεται στον επικοινωνιακό «αέρα» με μία νέα διαφημιστική καμπάνια, με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της εικόνας της εταιρείας στην Ελλάδα.

Αυτήν την περίοδο, που η έννοια της υπευθυνότητας αλλά και της ευθύνης είναι, ίσως περισσότερο από ποτέ, επίκαιρη και αναγκαία, η ERGO, μια ήρεμη και σταθερή δύναμη με ανθρώπινο χαρακτήρα, μέσα από τη νέα τηλεοπτική διαφήμισή της, εστιάζει σε αυτές, τις εντοπίζει μέσα στην καθημερινότητά μας και τις αναδεικνύει. Μέσα από αυτήν την οπτική, η υπευθυνότητα δεν εμφανίζεται ως ένα επιτακτικό ζητούμενο, αλλά ως ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο δεδομένο στη ζωή όλων μας.   Στον πυρήνα της νέας επικοινωνίας της ERGO, βρίσκονται όλοι εκείνοι που καθημερινά επιδεικνύουν και αποδεικνύουν υπευθυνότητα, φροντίζοντας όσα έχουν αξία και είναι σημαντικά για τη ζωή τους. H ERGO από την πλευρά της, με το κύρος μιας πολυεθνικής ασφαλιστικής δύναμης και από την ηγετική θέση που κατέχει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει την επαγγελματική ευθύνη που της αναλογεί. Αυτή η ευθύνη είναι που της επιβάλλει, χρόνια τώρα, να προστατεύει σταθερά κάθε στιγμή, όλα όσα οι πολίτες με υπευθυνότητα φροντίζουν κάθε μέρα..

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά ότι <<μετά την τελευταία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας με τίτλο «Ανθρώπων Έργα» και τη σειρά ντοκιμαντέρ “Ένα έργο μια ιστορία” όπου συστήσαμε στο κοινό την ERGO, ως μια εταιρεία που αντιλαμβάνεται, κατανοεί και υποστηρίζει το έργο των ασφαλισμένων της, τώρα με τη νέα μας καμπάνια φιλοδοξούμε να προβάλλουμε το δικό μας έργο ευθύνης: να προσφέρουμε δηλαδή ασφάλεια και προστασία όπως ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στην Ευρώπη, μπορεί να εγγυηθεί>>. Η καμπάνια ξεκίνησε στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και προβάλλεται ήδη στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube (ERGO Hellas), καθώς και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, τη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 40.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2018 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 238 εκατομμύρια ευρώ το 2018 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.ergohellas.gr

Share.

Comments are closed.