Office Line: Υλοποίησε δύο έργα στον Όμιλο Archirodon

0

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, υλοποίησε δύο σημαντικά έργα collaboration και Modern Workplace στον κατασκευαστικό Όμιλο Archirodon N.V., δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή και αδιάλειπτη επικοινωνία των πλέον των 8.000 χρηστών του.

Ειδικότερα, η Archirodon N.V., προκειμένου να προστατεύει τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα που διακινούνται, τόσο εντός όσο και εκτός του εταιρικού δικτύου του Οργανισμού και χωρίς να θυσιάσει την παραγωγικότητα και συνεργασία των εργαζομένων του, προχώρησε στην αξιοποίηση των τεχνολογιών Azure Information Protection, δημιουργώντας ένα στρατηγικό πλάνο προστασίας της πληροφορίας (Data Protection Strategy). Μέσα από την λειτουργικότητα του Azure Information Protection client, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διαβάθμιση δεδομένων και πληροφοριών, καθώς επίσης και κρυπτογράφηση των αρχείων (Classify, Encryption & Protect), μέσα από την πλατφόρμα Microsoft 365. Με την παραπάνω δυνατότητα, πλέον οι πληροφορίες παραμένουν προστατευμένες, είτε βρίσκονται εντός ή εκτός του Οργανισμού, δίνοντας δυνατότητες παρακολούθησης και προσπέλασης στα δεδομένα ή κατάργηση της πρόσβασης σε αυτά.

Επιπλέον, η Archirodon N.V., έχοντας έγκαιρα διαγνώσει τα οφέλη της ενοποιημένης επικοινωνίας προχώρησε πρώτη στην Ελλάδα στην εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης επικοινωνίας Microsoft Τeams Telephony, ενοποιώντας την με τις υπηρεσίες φωνής του υφιστάμενου τηλεφωνικού κέντρου, προκειμένου να δώσει αναβαθμισμένες δυνατότητες επικοινωνίας στους εργαζόμενους της. Παρέχοντας την δυνατότητα πραγματοποίησης και λήψης εξωτερικών κλήσεων, η πλατφόρμα MS Teams καθίσταται ένα ενοποιημένο εργαλείο integrated επικοινωνίας. Οι εργαζόμενοι της Archirodon N.V., το αξιοποιούν για να συνεργάζονται μεταξύ τους, να είναι παραγωγικοί και να επικοινωνούν με πελάτες και συνεργάτες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, καθώς απουσιάζει η χρήση πολλών διαφορετικών εργαλείων.

Οι λειτουργικότητες του MS Τeams Telephony προσφέρουν μια απρόσκοπτη παραγωγική εμπειρία επικοινωνίας, καθώς προσθέτουν τη λειτουργία της Τηλεφωνίας σε ήδη πολύ δημοφιλείς εφαρμογές collaboration, όπως chat, κοινή χρήση αρχείων κ.λπ., καθιστώντας την επικοινωνία, τόσο ποιοτική, όσο και παραγωγική με πελάτες και συνεργάτες. Πλέον, οι επικοινωνίες εντός κι εκτός του Οργανισμού είναι πιο αποτελεσματικές, καθώς ο κάθε χρήστης μπορεί να λαμβάνει κλήσεις οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ο κ. Ελευθέριος Χρυσανθίδης, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων του Ομίλου Archirodon N.V. δήλωσε τα εξής«Η Office Line αποτελεί έναν στρατηγικό και πολύτιμο συνεργάτη μας στην αξιοποίηση όλων των συνεργατικών εργαλείων που παρέχει η Microsoft για ενοποίηση των επικοινωνιών, αλλά και διασφάλιση των ευαίσθητων εταιρικών μας δεδομένων. Η απόφαση μας να μεταβούμε σε ένα ασφαλές modern workplace περιβάλλον αξιοποιώντας την πλατφόρμα Microsoft 365, μας παρέχει ευελιξία, ασφάλεια, αυξημένη παραγωγικότητα και ποιοτική εμπειρία integrated επικοινωνίας, τόσο εσωτερικά, όσο κι έξω από τον Οργανισμό».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Office Line ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε να παρέχουμε λύσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας, στην κατεύθυνση του modernization και collaboration, παρέχοντας ένα ασφαλές, λειτουργικό και πλήρως παραγωγικό περιβάλλον. Ο Όμιλος Archirodon N.V., ένας πολυεθνικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε 16 χώρες, με 8.000 εργαζομένους, έχει διαγνώσει έγκαιρα τα πολλαπλά οφέλη της μετάβασης στο Cloud και πλέον προχωρά σε νέες υλοποιήσεις που του παρέχουν επιπρόσθετη επιχειρηματική αξία, τόσο στο ευαίσθητο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων, όσο και σε λύσεις modern workplace».

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και έπειτα από 23 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, αναδείχτηκε για 2η συνεχόμενη φορά από την Microsoft ως Country Partner Of The Year 2020, κατέχοντας αντίστοιχη αναγνώριση και το 2019. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της κατέχει πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα και η πρώτη εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με Microsoft Azure Advanced Specialization, για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση των επιχειρήσεων στο Cloud. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατολογίου, από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Κατά την μακρόχρονη πορεία της, η εταιρεία έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων από διοργανώσεις και θεσμούς που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας.

Share.

Comments are closed.