Οι προσδοκίες των πολιτών και η αξιολόγηση των υπουργών

0

Με το πλεονέκτημα της στήριξης της κοινής γνώμης η Κυβέρνηση ανοίγει πλέον το βηματισμό της βάζοντας σε πρώτο πλάνο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και την ασφαλή μετάβαση της χώρας στην επόμενη μέρα.

Οι μέρες που ακολουθούν κρίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές για όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου με τους πολίτες να έχουν πέρα από κάθε αμφιβολία υψηλές προσδοκίες ώστε να δουν το συντομότερο βελτίωση στην καθημερινότητα τους και να πάρουν βαθιές ανάσες μετά από μία πολύμηνη περίοδο αναταράξεων.

Εκτός των άλλων, η δουλειά και η αποδοτικότητα των υπουργών βρίσκεται σε καθημερινή βάση στο μικροσκόπιο του πρωθυπουργικού γραφείου και των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι επιφορτισμένοι με το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Στο σχεδιασμό του Πρωθυπουργού εντάσσεται και το ενδεχόμενο αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα σε χρόνο που δεν πρόκειται να επηρεάσει τις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσει η Κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς και να βάλει τη χώρα σε μία νέα κανονικότητα.

Εξάλλου, η πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας θα κριθεί το επόμενο διάστημα από το κατά πόσο θα επιδείξει ανθεκτικότητα στις προκλήσεις, γενναιότητα στις μεταρρυθμίσεις και παραγωγικότητα στην υλοποίηση πολιτικών που θα βάλουν τη χώρα σε μία βιώσιμη πορεία, και θα την καταστήσουν πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας.

Share.

Comments are closed.