Προσαρμοσμένη στην... εποχή του κορωνοϊού η συνέντευξη Μητσοτάκη (φωτό)

0

Καινοτομίες και τροποποιήσεις στο εθιμικό πρωτόκολλο της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αφήνει πίσω της πανδημία, αλλάζοντας τον τροπο, αλλά και τους χρόνους διεξαγωγής της.

Απόλυτη ακρίβεια

Στα καινοφανή της σημερινής συνέντευξης συγκαταλέγεται η απόλυτη τήρηση της ώρας έναρξης, καθώς δημοσιογράφοι ανά την Ελλάδα είχαν συντονιστεί για να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό.

Ερωτήσεις online

Οι ψηφιακές ερωτήσεις μέσω πλατφόρμας προς τον Πρωθυπουργό που κατέφθαναν από εκπροσώπους των ΜΜΕ από άκρης σε άκρη της χώρας υπήρξε και η μεγάλη αλλαγή στη φετινή ροή της συνέντευξης, η οποία συνοδεύτηκε από πλούσια, ψηφιακά εφέ.

Μάσκες παντού

Οι παρόντες, ωστόσο, στην αίθουσα πολιτικοί συντάκτες τήρησαν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, τηρώντας σαφείς αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και φορώντας την μάσκα προστασίας σε όλη τη διάρκεια, ενώ αντισηπτικά και υλικά απολύμανσης είχαν από νωρίς τοποθετηθεί στα γραφεία από τους διοργανωτές.

Τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, απόντα από την αίθουσα λόγω συνωστισμού ήταν τα κυβερνητικά στελέχη σε αντίθεση με την πολιτική παράδοση, καθώς μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ήταν εκεί, συντονίζοντας τις ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό.

Share.

Comments are closed.