• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Σκέψεις για επιστροφή του click away μόνο για τους ανεμβολίαστους
Ειδήσεις

Σκέψεις για επιστροφή του click away μόνο για τους ανεμβολίαστους

27 Ιουλίου, 2021Updated:27 Ιουλίου, 2021Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Να πείσουν όσους πολίτες… δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να εμβολιαστούν επιχειρούν τόσο τα κυβερνητικά, όσο και τα επιστημονικά στελέχη της χώρας, καθώς τα σχέδιο «Ελευθερία» δείχνει να έχει κολλήσει λίγο πάνω από τους 10.000.000 εμβολιασμούς.

Είτε με περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους, είτε με προνόμια για τους εμβολιασμένους η κυβέρνηση επιχειρεί να πείσει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν, ούτως ώστε να προλάβουμε να χτίσουμε το επιζητούμενο τείχος ανοσίας προτού να είναι πλέον αργά και η μετάλλαξη Δέλτα «λυγίσει» τη χώρα μας πυροδοτώντας το τέταρτο κύμα του φονικού ιού.

Όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, σε μπαρ και κλαμπ, καθώς και σε εσωτερικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμός τους.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με το λιανεμπόριο. Αυτό, όμως, ενδέχεται να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες.
Σχέδιο για επιστροφή του click away μόνο για τους ανεμβολίαστους

Σύμφωνα με το Star υπάρχει ως πλάνο η επιστροφή του click away στο λιανεμπόριο, όμως μόνο για τους ανεμβολίαστους.

Ουσιαστικά, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους θα μπορούν να ψωνίσουν μόνο με τη μέθοδο του click away, την οποία γνωρίσαμε την περίοδο της δεύτερης καραντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι στο click away η παραγγελία από τον καταναλωτή γίνεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του αντίστοιχου brand ή τηλεφωνικά στο ίδιο το μαγαζί. Στη συνέχεια παραγγελία ετοιμάζεται και ο καταναλωτής θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και θα πηγαίνει να την παραλαμβάνει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την ανθρώπινη επαφή.

Την ίδια ώρα, οι εμβολιασμένοι θα ψωνίζουν κανονικά εντός των καταστημάτων.

«Σήμερα που μιλάμε όμως, δεν υπάρχει αυτό ως συζήτηση. Δεν μπορώ να το αποκλείσω να υπάρξει» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Από την πλευρά τους, οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν πως δεν είναι εύκολο να ελέγχoυν στα καταστήματα λιανικής ποιος μπαίνει με εμβόλιο και ποιος χωρίς και να ζητούν πιστοποιητικά, αν και αρκετοί από τους εμβολιασμένους καταναλωτές, δηλώνουν ότι είναι υπέρ του μέτρου.

Σενάρια για υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην εστίαση

Πιο πιθανό, πάντως, θεωρείται το σενάριο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην εστίαση παρά στο λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, σύντομα θα ανοίξει η συζήτηση για το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για εργαζόμενους σε: καφέ, κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι προτιμούν να εμβολιαστούν από το να ξοδεύουν κάθε εβδομάδα χρήματα σε rapid test.

Click away
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΗ Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής εγκαινίασε την ολοκλήρωση του Έργου Σύνδεσης Φυσικού Αερίου στο Στρατόπεδο «Παπάγου»
Next Article Εθνικό Λαχείο: Μοιράζει 1.000.000 ευρώ στον Μεγάλο Λαχνό

Related Posts

Πώς τα κρυπτονομίσματα κάνουν πλουσιότερο τον Τραμπ

16 Ιουνίου, 2025

Σύμβουλος καριέρας: Γιατί η επιμονή στην τέλεια επιλογή οδηγεί σε χειρότερα αποτελέσματα

16 Ιουνίου, 2025

Ταϊβάν: Γιατί βάζει στη «μαύρη λίστα» τις κινεζικές Huawei και SMIC

16 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.