Στη Β.Σ.Καρούλιας η διανομή των Yamas Ice Teas, από 1/2/2021

0

Η Β.Σ. Καρούλιας ΑΒΕΕΠ, ανακοινώνει την έναρξη της διανομής, από 1η Φεβρουαρίου 2021, των Yamas Ice Tea. Tα Υamas Ice Teas, αποτελούν μια νέα ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των ice teas, που ήρθε για κάνει τη διαφορά στο παγωμένο τσάι όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Τα Yamas Ice Teas, περιέχουν τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιών στον κόσμο και φυσικούς χυμούς φρούτων, ενώ έχουν αντικαταστήσει τη ζάχαρη με το φυσικό μέλι, στοχεύοντας σε υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση. Έρχονται σε έξι υπέροχες γεύσεις: Λεμόνι, Ροδάκινο, Mango, Ρόδι, Blueberry και Χαμομήλι με Θυμάρι.

Οι ιδρυτές της εταιρείας Yamas Drinks Μητράκος Δημήτρης και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος δήλωσαν: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για ανάπτυξη μέσα από αυτή τη συνεργασία, τις οποίες βασίζουμε στην δυναμική των προϊόντων μας και στις ικανότητες και την εμπειρία των ομάδων και των δυο εταιρειών». Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την νέα αυτή συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας, που διευρύνει ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων μας. Αποτελεί δέσμευση της εταιρείας μας η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε ροφήματα και ποτά, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας. Καλωσορίζουμε τα Yamas Ιce Teas στο portfolio της Καρούλιας και στοχεύουμε με τις κατάλληλες ενέργειες, να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει στη Ελληνική αγορά.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, NOS, Raven Rare, Cutty Sark, Label 5, Ocho Tequila, Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α. Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο 12, το ούζο Πιτσιλαδή και το ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό, καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς, Ζαφειράκη, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη, Χατζηγεωργίου, Ορεάλιος Γη, οι μπύρες Bud, Stella Artois, Corona, Septem, Estrella Damm, Peroni, Pilsner Urquell, Paulaner κ.α , οι καφέδες Cortese και Dalmayr κ.α., καθώς και τα premium mixers Fever Tree, ΟΖ, οι φυσικοί χυμοί Λακωνία και τα ice teas Υamas.

 

Share.

Comments are closed.