Στις 7-9 Οκτωβρίου πραγματοποιείται το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό

0

Το Πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», η μεγαλύτερη εκδήλωση τα τελευταία δέκα χρόνια για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, επιστρέφει για 2η χρονιά στο ψηφιακό περιβάλλον συνδυάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών με Career Days.

Μέσα από μια ανανεωμένη και ακόμα πιο διαδραστική πλατφόρμα, σημαντικούς εισηγητές, πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και ψηφιακά περίπτερα 40+ σημαντικών επιχειρήσεων, το Πολυσυνέδριο προσκαλεί το νεανικό κοινό να ‘συντονιστεί’ από 07 έως 09 Οκτωβρίου και να το παρακολουθήσει ψηφιακά με δωρεάν πρόσβαση. Το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα, η πιο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση νέων ηλικίας 18-30 ετών και του κόσμου των επιχειρήσεων συνεχίζει, και φέτος, να παρέχει δωρεάν ευκαιρίες ενημέρωσης σε φοιτητές και νέους ώστε ν’ αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εφόδια για τις μελλοντικές επαγγελματικές τους αποφάσεις, τις τάσεις και τις ευκαιρίες απασχολησιμότητας που δημιουργούνται σε κομβικούς τομείς της οικονομίας, καθώς και να διατηρήσει ζωντανή τη σχέση των νέων με το ελληνικό επιχειρείν.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί με ένα πολυσυνέδριο για τους νέους, με θέμα την πληροφορική, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, τις προοπτικές καριέρας και την επαγγελματική εξέλιξη. Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει ένα εξαιρετικά διευρυμένο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 220 διακεκριμένους εισηγητές (Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, experts της τεχνολογίας, startuppers κ.α.). Ταυτόχρονα, ενημερώνεται μέσω 65+ sessions, όπου οι ομιλητές θα διαδράσουν ζωντανά με το κοινό και θα υποκινήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις, στις δύο παράλληλες virtual αίθουσες του συνεδρίου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσει ευκαιρίες στην αγορά εργασίας που προσφέρουν κομβικοί κλάδοι της οικονομίας και να λάβει μέρος στα στα Career Days με τη συμμετοχή 40+ σημαντικών επιχειρήσεων. Στο ψηφιακό τους περίπτερο θα μπορεί να αναζητήσει ανοιχτές θέσεις εργασίας και να επικοινωνήσει με recruiters. Επιπλέον και οι ίδιοι οι recruiters θα μπορούν να αναζητήσουν τον ενδιαφερόμενο, μέσα από το CV search. Τέλος, μπορεί να ακούσει ιστορίες επιτυχίας που θα τον εμπνεύσουν και θα τον βοηθήσουν να βρει την επαγγελματική πορεία που του ταιριάζει, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ευκαιρίες networking, δημιουργώντας το δικό του προφίλ και να δικτυωθεί με άλλους επισκέπτες, με τους εισηγητές και εκπροσώπους εταιρειών.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον π. καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνη Λαδόπουλο σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Xορηγοί: Chipita, Pharmathen, EY, Όμιλος Quest, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, VIOHALCO, Ίδρυμα Konrad Adenauer, IQVIA, Alpha Bank, Blueground, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Costa Navarino, Deloitte, DEMO ΑΒΕΕ, EFA Group, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Eurobank, Globaltraining & ICAEW, Interamerican, Intralot, Latsco Shipping, Nestle, Oracle, Παπαστράτος, PeopleCert, PwC, Siemens, Όμιλος Σκλαβενίτη, Teleperformance, Vodafone. Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ενώ η Unlimited Creativity επιμελήθηκε και φέτος το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του θεσμού.

Share.

Comments are closed.