Συντάξεις Απριλίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές σε κύριες και επικουρικές – Οι ημερομηνίες ανα ταμείο

0

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος πληρωμών για τις συντάξεις Απριλίου στους δικαιούχους – συνταξιούχους, όπου θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021. Σημειώνεται ότι όπως και τους προηγούμενους μήνες έτσι και τώρα, η  πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων γίνεται στην ίδια ημερομηνία. Επίσης, οι συντάξεις του πρώην ΙΚΑ, θα πιστωθούν σε δύο δόσεις, ανάλογα με τον ΑΜΚΑ των συνταξιούχων.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες  πληρωμής των συντάξεων ανά ταμείο:

  • Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις  26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Share.

Comments are closed.