Χρυσοχοΐδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα

0

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τόνισε ότι «είναι κάτι που θα το δούμε».

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό απαγορευτικό για δύο εβδομάδες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις.

«Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

«Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές Aρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά», ανέφερε ο υπουργός.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι αύριο, Πέμπτη, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Share.

Comments are closed.