Νέα παρηγοριά στον έμπορο το click in shop μέχρι το click to open

0

«Μετά το click away, έρχεται το click in shop που αποτελεί μία ακόμη ενδιάμεση λύση υβριδικής πώλησης για το λιανικό εμπόριο, το οποίο δοκιμάζεται σκληρά από το επίσης υβριδικό lockdown».

Με αυτόν τον σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής Βασίλης Κορκίδης, επισημαίνοντας ότι η εφαρμογή του click away στις γιορτές, «ότι μπορούσε να δώσει το έδωσε». Προσθέτει δε ότι με τον συγεκριμένο τρόπο λειτούργησαν οι 3 στους 10 καταναλωτές, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις έκαναν κατά μέσο όρο το 15% του περυσινού τζίρου.

Ο κ. Κορκίδης τονίζει ότι η επιλογή του επερχόμενου click in shop στο λιανεμπόριο, «είναι άλλη μια παρηγοριά στον έμπορο», αλλά είναι και αυτό κάτι παραπάνω ενόψει της δίμηνης περιόδου των χειμερινών τακτικών εκπτώσεων. Το θέμα είναι με την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στις 11 Ιανουαρίου να έχει τεθεί σε εφαρμογή η παραλλαγή του click away με το βελτιωμένο σύστημα click in shop. Το άνοιγμα του λιανεμπορίου το συντομότερο επιτρεπτό αποτελεί πλέον κυρίαρχη ανάγκη του εμπορικού κόσμου με την ευχή το νέο έτος να βρει την χώρα με πολύ λιγότερα κρούσματα και διασωληνωμένους, γεγονός που σε συνδυασμό με τους εμβολιασμούς θα επιτρέψει μια «νέα κανονικότητα» και δεν θα επιτρέψει να χαθεί και άλλος τζίρος στην αγορά. Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη «η ανάταξη» του λιανεμπορίου θα χρειαστεί πολλά click για να αποφευχθεί η διασωλήνωση του, μέχρι την επιστροφή στο πολυπόθητο και κανονικό click to open».

Share.

Comments are closed.