Στο Πακιστάν κάνουν πάρτι για τον μαχαιροβγάλτη

0

Στο χωριό του Πακιστανού μαχαιροβγάλτη ισλαμιστή του Παρισιού, διοργάνωσαν γιορτή για την «ηρωική πράξη» του να αποπειραθεί να δολοφονήσει τέσσερις αθώους!

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Είχε δηλώσει πως είναι 18 ετών και απεκαλύφθη πως ήταν 25. Ζούσε επιδοματούχος στο Παρίσι δύο χρόνια, με δωρεάν περίθαλψη και αρκετή δουλίτσα στην παραοικονομία. Είχε συλληφθεί μια φορά γιατί ήταν κάτοχος αιχμηρών αντικειμένων, αλλά δεν κρίθηκε επικίνδυνος. Είχε αρκετές επαφές με κάποιους ιμάμηδες, οι οποίοι προφανώς θα του έκαναν κηρύγματα… αγάπης!

Έτσι, όταν το έντυπο Charlie Hebdo, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία των 12 συνεργατών του από οργανωμένους και πωρωμένους ισλαμιστές δολοφόνους, επαναδημοσίευσε τα περίφημα ειρωνικά σκίτσα για τον Προφήτη, ο Αλί Π. αποφάσισε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους του περιοδικού, για λογαριασμό του … Προφήτη.

Ήταν όμως τόσο καλά «οργανωμένος» που αντί να πάει στη νέα διεύθυνση του Charlie-Hebdo, πήγε στην παληά, όπου όμως σήμερα στεγάζεται μια άλλη δημοσιογραφική εταιρία, η οποία κατά ειρωνεία της τύχης είναι φιλική προς τους μετανάστες.

Έτσι, ο Αλί Π. μαχαίρωσε δύο δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είχαν γράψει και υπέρ του όταν είχε συλληφθεί από τη γαλλική αστυνομία. Μαχαίρωσε επίσης και δύο περαστικούς από τα παλαιά γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας.

Στο δε χωριό του, στο Πακιστάν, όταν το δολοφονικό έργο του έγινε γνωστό, οι γονείς του και οι συγχωριανοί του, όπως δήλωσαν στο τηλεοπτικό και διαδικτυακό κανάλι CNEWS, «αισθάνονταν υπερήφανοι που ο Αλί τιμώρησε τους βλάσφημους…».

Ασχέτως βέβαια αν αυτοί οι τελευταίοι ήσαν πλήρως αμέτοχοι στη δήθεν βλασφημία. Εις ένδειξη αναγνώρισης επίσης, το χωριό θα διοργάνωνε και γιορτή για να τιμήσει το καμάρι του. Και να δείξει έτσι την πίστη του στον Προφήτη!!

Για την ιστορία και για να ξέρουμε τι μας γίνεται, σημειώνουμε ότι μόνον στη Γαλλία για παράδειγμα, οι «ριζοασπαστικοποιημένοι» νέοι ισλαμιστές, από 215 που ήσαν καταγεγραμμένοι το 2015, μετά τη σφαγή του Ιανουαρίου, σήμερα ξεπερνούν τις 3.600, που σημαίνει ότι περί το 2030 θα ξεπερνούν τις 65.000. Θα πρόκειται δηλαδή για ένα πανίσχυρο δίκτυο ισλαμιστών δολοφόνων, στο οποίο αν προστεθούν γυναίκες, παιδιά και γονείς θα πλησιάζει τα 400.000 άτομα!!.

Κατά συνέπεια, αγαπητοί φίλοι, μην περιμένετε να έλθει ο Ερντογάν στα μέρη μας. Ο ιός είναι ήδη εδώ και προστατεύεται από το ευρωπαϊκό σύστημα υγείας! Όσο για το κόστος της ισλαμικής τρομοκρατίας, καλύτερα να μη μιλάμε… Το έχει τρυπήσει το ταβάνι.

Share.

Comments are closed.